Haberler

AK Parti Adayı Koca Çay İlçesinde Partisinin Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, Çay ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip, partisinin seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, Çay ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip, partisinin seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Çay İlçe Başkanı Ali Çelikbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili adayı Koca'ya ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Abdil Tıkır ile Ali Akcasu eşlik etti. İlk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili adayı Koca, teşkilat mensupları ile sohbet etti. ilçede partisinin seçim bürosu açılışını yapan AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Koca, ilçeye yapılan yatırımlardan ve çiftçilere yönelik verilen desteklemelerden bahsetti. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesine de değinen Koca, her kesimi kapsayan bir beyannamenin kamuoyuna duyurulduğunu ifade etti. Seçim beyannamesinde yer alan konuları dile getiren Koca açıklamasına şöyle devam etti:

"AK Parti'nin siyaset anlayışını demokrasi, hizmet ve sorumluluk ilkeleri üzerine kurduk. Yıllarca hırpalanan, güven erozyonuna uğrayan, milleti temsil etme yeteneğini yitiren siyaseti sonlandırarak, siyasetin milletle olan bağını güçlü bir şekilde kurduk ve siyasi alanı yeniden inşa ettik. Bu yolculukta demokrasimizi hep daha ileriye götürmeyi hedefledik. AK Partinin varlık sebeplerinden biri, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini genişletmek oldu. Bu hedefimizi, bugüne kadar tüm seçim beyannamelerimizde ve hükümet programlarımızda dile getirdik. Demokrasinin aynı zamanda kalkınma sürecimize güç verdiğini somut uygulamalarımızla ortaya koyduk. Yeni dönemde de demokratikleşmeye ve yönetim kalitemizi artırmaya devam edeceğiz. Parti olarak, 1 Kasım'dan sonra da demokratikleşme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Herkesin inandığı gibi yaşayabildiği, fikirlerini özgürce ifade edebildiği, refaha katkıda bulunduğu ve refahtan hak ettiği payı aldığı, emniyet ve huzur içerisinde yaşayan bir toplum olarak birlikte geleceğe yürüyeceğiz."

Milletvekili adayı Koca, Çay ilçesinde seçim bürosu açılışı sonrası ziyaretlerini gün boyu sürdürdü. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Koca Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title