Haberler

AK Parti Adayı Hüseyin Bürge: "Chp'nin Vaatleri Ütopik"

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge, CHP’nin seçim vaatlerini ütopik hayaller olarak nitelendirerek, “Biz yapabileceklerimizi vaat ediyoruz.

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge, CHP'nin seçim vaatlerini ütopik hayaller olarak nitelendirerek, "Biz yapabileceklerimizi vaat ediyoruz. Yalan söylemiyoruz, kandırmıyoruz" dedi.

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Hüseyin Bürge ve Süleyman Enes Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa'daki özel hastaneleri ziyaret etti. Bürge ve Kılıç'a Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal da eşlik etti. Bürge ve Kılıç, koridorlarda bulunan hastalara karanfil vererek şifa dileklerini iletti.

Gazetecilere seçim çalışmalarını değerlendiren Bürge, "Hastaneye rahatsız olduğumuzdan gelmedik. Hem kardeşlerimizi ziyaret edelim, hem de kardeşlerimize birer karanfille de olsa başbakanımızın selamların iletelim istedik. Şifa dileklerinde bulunduk. Ben havanın soğukluğuna rağmen vatandaşlarımızın AK partiye sıcaklığını hissettiğimi söylemek istiyorum. Sokakların ısındığını düşünüyorum. Ak Parti mensuplarına tanıdık geliyor sokaklar. Biz bire bir kapı çalan insanlarız, el sallayarak geçen bir anlayışın mahsulleri değiliz. Biz siyasete 1994 yılında kimsesizlerin kimsesi olmaya için girdik. Sosyal belediyecilik atmosferiyle eğitilmiş, edeplenmiş insanlarız" şeklinde konuştu.

"YALAN SÖYLEMİYORUZ KANDIRMIYORUZ"

AK Parti'nin her zaman realist politikalar ürettiğine dikkat çeken Bürge, "Biz yapabileceklerimizi vaat ediyoruz. Yalan söylemiyoruz, kandırmıyoruz. Çünkü realist bir politikayı, küresel bir güç olmuş olan Türkiye'yi anlatıyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yapılanların ne denli zor olduğunu söylüyoruz. Söz verdiğimiz zaman da sözümüzü yerine getiriyoruz. Ütopik hayaller peşinde koşmuyoruz" ifadelerini kullandı.

"İNSANLARI KANDIRMAYA YÖNELİK SÖYLENEN ÜTOPİK HAYALLER"

Bürge CHP'nin seçim vaatlerinin hatırlatılması üzerine ise, şunları söyledi:

"Efendim 'Vergiler kalkacak.' Bu Türkiye, mazotu 1 TL'ye indirenleri de gördü. Şimdi onlar yok. İnsanların gözünün içine baka baka onların kandırmaya yönelik söylenen, tamamen ütopik hayallerdir. Vergiyi kaldıracaksınız, mazotu 1.5 TL'ye vereceksiniz. Enerji Bakanımız açıkladı. 1.8 TL ile 2 TL arasında mazotun Türkiye'ye maliyeti var. Onu 1.5 TL'ye vereceksiniz. Bütün vergi sistemi ile oynayacaksınız, arkasından da diyeceksiniz ki 'biz emeklilere 2 maaş ikramiye veriyoruz.' Biz o geçmiş günleri biliyoruz. Ben Bayrampaşa Belediye Başkanı olduğum zaman 3 ay işçinin maaş almadığı günleri biliyorum. Vatandaşımız da bunları biliyor. Ben dün Beşiktaş'ta Etiler'de metroda gezdim. İnanılmaz bir şey. Bunlar rastgele olabilecek bir şey değil, çalışma ile olur. Laf ile peynir gemisi yürümüyor" - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Bürge İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title