Haberler

AK Parti Adayı Barut, Kızılot Seçim İrtibat Bürosu Açılışında

‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 31 Mart’tan itibaren Kızılot’un turizm bölgesi olarak geleceğe daha güvenle bakacağını söyledi.

' Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 31 Mart'tan itibaren Kızılot'un turizm bölgesi olarak geleceğe daha güvenle bakacağını söyledi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Recep Barut, Kızılot'ta seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp ve Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'un da katıldığı ve Kızılotluların büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Barut, Kızılot'un hak ettiği bir yerde olmadığını söyledi. Barut, "Turizmin daha yeni yeni girdiği, bugüne kadar kurucu belediye başkanımız Yüksel Amca ve şimdiki başkan Musafa Keçer çalıştı. Ellerinden geleni yaptılar. Sahilde turizm yeni yeni gelmeye başladı. Ama Kızılot'ta büyük sorunlar da var. Burası turizmde yeni bir marka olmaya aday bölge. Bundan dolayı Kızılot, bizim gözbebeğimiz. Onun için bugüne kadar MATAB olarak Kızılot'un hep yanında olduk. Kızılot, 31 Mart'tan sonra geleceğe güvenle bakacak" dedi.

AK Parti'nin ve kendisinin siyasi anlayışında asla partizanlık olmadığını kaydeden Barut; "MATAB Başkanı olduğumda Kızılot Belediyesi'nin MATAB'a dahil olmadığını gördüm. Hemen Başkan Mustafa Keçer'i aradım. MATAB binasında bir araya geldik. Kızılot'u derhal MATAB'a dahil ettik. Biz hizmet yaparken, bir bölgenin hangi partiye ağırlıklı olarak oy verdiğine bakmayız. Biz, hizmet üretmek için yetiştirilmiş kadrolarız" diye konuştu

MATAB Başkanlığı döneminde Kızılağaç'a kadar olan bir altyapı projesini kucaklarında bulduklarını kaydeden Barut, "Bu, bize yetmezdi. Bu proje Alara Çayı'na kadar gitmeliydi. Hemen kolları sıvadık. Şimdilik sahil bandını çözdük. Buradan özellikler ev kadınlarına söz veriyorum, yapacağım ilk iş; Kızılot'ta bütün evleri kanalizasyon hattına bağlamak olacak. Bu benim boynuma borç olsun" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Kızılot seçim irtibat bürosu dualarla açıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Barut Manavgat Ak Parti Kızılot Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title