Haberler

AK Parti Adayı Aydın, Basınla Bir Araya Geldi

Toplantıya Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan da katıldı.

AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıya, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin ile kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileri katıldı.

Bakan Yılmaz, selamlama konuşması yaptıktan sonra Gürün ilçesine gitmek üzere buradan ayrıldı.

Toplantıda konuşan Hilmi Bilgin, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ta yaklaşık 4 aydır çalışma yürüttüklerini anımsattı. Kapı kapı gezerek projelerini anlattıklarını ifade eden Bilgin, "İnşallah Sami Başkan 30 Mart'tan sonra yola devam edeceğiz. 30 Mart'ta yapılacak seçim Sami Aydın'ın, Tayyip Erdoğan'ın seçimi değil, bu seçim 30 Mart'ta eski-yeni Türkiye'nin seçimi olacak" dedi.

Ali Turan da yerel seçimlerin önemine değinerek Sivas'ta yapılacak çok işin olduğunu söyledi.

Güçlü kadrolarıyla çalışmaya devam edeceklerini belirten Turan, "Sami Aydın başkanımız projelerini sizlere sundu. Projeleri merkez ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız tarafından, kadın kollarımız, gençlik kollarımız tarafından Sivas'taki her yere ulaştırıldı. Hem milletvekilleri olarak hem bakanımız olarak hem de hükümetimiz ve sayın Başbakanımız olarak onun projelerini burada hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Sami Aydın ise yerel seçimlerin genel seçim havasında geçtiğine ve onun kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, "Bu seçimin neticesinde sadece belediyeleri kazanmayı hedeflemiyoruz. Elbette belediyeleri kazanmak bizim öncelikli hedefimiz ama alabileceğimiz maksimum oyu alarak Türkiye'de var olan istikrarın, gelişmenin devamını istiyoruz. Bu açıdan da bizim için bu 4 ay dolu dolu geçti. Kalan 1,5 günümüz de aynı şekilde devam edecek" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Hilmi Bilgin Ak Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title