Haberler

AK Parti Adayı Aydın, Baba Ocağı'ndan Destek İstedi

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat’ın köylerindeki seçim çalışmalarına doğduğu köy olan Tepeköy ile devam etti.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat'ın köylerindeki seçim çalışmalarına doğduğu köy olan Tepeköy ile devam etti.

Tepeköy'de akrabalarıyla bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, 7 Haziran seçimlerinde köydeki hemşehrilerinin oylarının tamamına talip olduğunu söyledi. Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz ve Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette Aydın, "Manavgat'taki ziyaretlerimize doğduğum köy olan Tepeköy ile devam ettik. Yeni Türkiye yolunda daha güçlü AK Parti iktidarı için arı gibi çalışıyoruz. İlçe ziyaretlerimiz sırasında görüyorum ki tüm milletvekili adaylarımız, teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve gençlerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Hep birlikte gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Aydın Ak Parti Manavgat Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title