Haberler

AK Parti Aday Adayları Görücüye Çıktı

AK Parti Düzce milletvekili aday adaylarını düzenlenen programla tanıtıldı.

AK Parti Düzce milletvekili aday adaylarını düzenlenen programla tanıtıldı. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 2 ay gibi kısa bir sürede teşkilat olarak seçime hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Aday adayları tanıtımı renkli görüntülere sahne oldu. 67 aday dayının tanıtımının yapıldığı program öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Düzce il Başkanı Hikmet Keskin, Düzce'yi 2023 Yeni Türkiye imajına uygun hale getirmek için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na söz verdiklerini söyledi.

AK Parti'nin hedeflerini Hazreti Muhammed (SAV), Alparslan ve Fatih Sultan Mehmet örnekleriyle aktaran Keskin şunları kaydetti: "AK Parti milletin ta kendisidir. Millete hizmeti, birliği, kardeşliği bayrak tutanların partisidir. İşte bu yüzde milletimiz 2002 yılından bu yana bize olan desteğini arttırmıştır. Hedef ulusallık adına, özgürlük adına, adalet adına, eşitlik adına yürüyen bir ulu peygamberin Medine'sidir. Hedef, bütün Anadolu halklarıyla Malazgirt'te o savaşa kefen giyerek yürüyen Alparslan'ın yeni vatan idealidir. Hedef, 'Ya İstanbul beni alır ya ben İstanbul'u' diyen Fatih Sultan Mehmet Han'ın zihnindeki İstanbul anlayışıdır. Biz arkadaşlarımızla bu zihniyetle yola çıktık. Hedef hep beraber yeni Türkiye idealine daha kararlı ve daha güçlü bir şekilde yürümektir. Büyüyen ve gelişen bir Türkiye hedefliyoruz. Hedef Düzce'yi hak ettiği yere ulaştırmak ve daha çok hizmet alır hale getirmektir."

Düzce'yi daha çok hizmet alır hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Hikmet Keskin "Şimdi yeni Türkiye'yi ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz. Partimizin bu noktaya oluşması teşkilatlarımızın ve dava arkadaşlarımızın çalışmalarıyla olmuştur. Biz Sayın Başbakanımıza bir söz verdik. Düzce'yi yeni Türkiye imajına uygun hale getirebilmek için canla başla çalışacağız dedik. Gece gündüz demeden çalışarak 2 ay gibi kısa bir sürede teşkilatlarımızı seçime hazır hale getirdik. Geçen hafta itibariyle Süleyman Soylu'ya bütün teşkilatlarımızın evraklarını teslim ettik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 67 aday adayı tek tek sahneye çağırılarak kısa öz geçmişleri okundu.

Düzce'de 12'si bayan olmak üzere topla 67 aday adayı mevcut. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title