Haberler

AK Parti Aday Adayı Şakır'dan Ziyaretçilere 'Kıstırma' İkramı

Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekilleri aday adayları için parti içi temayül yoklaması yapıldı.

Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekilleri aday adayları için parti içi temayül yoklaması yapıldı. AK Parti Burdur Milletvekili aday adayı Veli Şakır'ın danışma stantı ziyaretçi akınına uğradı.

AK Parti Burdur İl Başkanlığınca milletvekili aday adayları için parti içi temayül yoklaması yapıldı. Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonu'nda yapılan temayüle AK Parti üyesi delegeler yoğun ilgi gösterdi. Her aday adayına bir danışma stantı tahsis edilirken, milletvekili aday adayı ekonomist Veli Şakır'ın danışma standına ilgi oldukça yüksekti.

Yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Şakır, "Temayül sonucunun partimize ve Burdur'a hayırlar getirmesini diliyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen değerli dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. Veli Şakır, ziyaretçilerine Burdur'a özgü 'kıstırma' adı verilen bisküvi arasındaki lokum ikram etti. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title