Haberler

AK Parti Aday Adayı Kozan, Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, kentin önemli sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri üretmek adına ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, kentin önemli sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri üretmek adına ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, Alevi Cemaatler Dedesi Murat Üner, Hürtekstil İş Sendikası Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Hürtekstil İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Orhan, Hürtekstil İş Sendikası Genel Sekreteri ve Ülküm İşleri Eski Antalya İl Başkanı Ali Rıza Üstündağ, Aile ve Sosyal Politikalar Federasyonu Ankara İl Başkanı M. Ali Borşöken, Müteahhit Ercan Seyhan ve İnşirah İnşaat Genel Koordinatörü R. Murat Taştan'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde kendisini tanıtan Kozan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi kendisi ve AK Parti için destek istedi.

Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinden AK Parti'nin yine zaferle çıkacağını söyleyen Kozan, "Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Toplumun bütün kesimleriyle el ele vererek yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Antalya'ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim" dedi.

Elmalı Tekke Köyü Abdal Musa Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Eriş'ten de destek isteyen Kozan, aday adayı olduğu günden bu yana Antalya'da görev yapan STK'ları, kamu kurumlarını ve odaları ziyaret ettiğini söyledi. Kozan, "Çıktığımız bu yolda Allah nasip eder de Antalya'nın vekili olursak, yaşanan sorunların aşılması konusunda gerek Ankara'da gerekse Antalya'da var gücümüzle çalışacağımın sözünü veriyorum" diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, Mustafa Asım Cula Ortaokulu'nda düzenlenen fidan dikim törenine de katıldı. Mustafa Asım Cula Ortaokulu Müdürü Abdullah Karataş önderliğinde okulun bahçesini yeşillendirmek amacıyla Kozan ve öğrenciler tarafından fidanlar dikilerek sulandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Antalya Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title