Haberler

AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan Açıklaması

AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, "Terör örgütlerinin güvenlik güçlerimize ve ulusal güvenliğimize karşı haince saldırıları devam ederken, millet olarak sağduyulu ve sorumlu bir dil ve üslup hepimize yol gösterecek tek argümandır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, "Terör örgütlerinin güvenlik güçlerimize ve ulusal güvenliğimize karşı haince saldırıları devam ederken, millet olarak sağduyulu ve sorumlu bir dil ve üslup hepimize yol gösterecek tek argümandır" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Küçükcan, Kozan ve Karaisalı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Adı ve eylem biçimi ne olursa olsun terörün halkı yıldırdığı, öfkeye ve düşmanlığa sürüklediği zaman sağduyuyu teslim aldığını anlatan Küçükcan, "Eğer halkı etkileyemiyorsa, terör bir işe yaramıyor demektir. Bir işe yaramıyorsa tezgahın başındakilere de yarar sağlamayacaktır. Eğer terör bizim atacağımız adımları belirliyorsa hatta kararlarımızı etkiliyorsa amacına ulaşmış demektir. Biz bugüne kadar buna fırsat vermediğimiz gibi bugünden sonra da fırsat vermeyeceğimiz bilinmelidir" değerlendirmesinde bulundu.

Küçükcan, terörün sonunu getirecek olan faktörlerin başında daha fazla demokrasi, daha fazla kenetlenme, daha müreffeh ve istikrarlı bir Türkiye'nin inşasının geldiğine inandıklarını belirterek, bu sayılanları en çok hayata geçiren hükumetlerin ise AK Parti iktidarları olduğunu kaydetti.

Partilerinin kendisini milletimize hizmet etmeye adamış bir siyasi hareket olduğunu aktaran Küçükcan, şöyle devam etti:

"Terör örgütlerinin güvenlik güçlerimize ve ulusal güvenliğimize karşı haince saldırıları devam ederken, millet olarak sağduyulu ve sorumlu bir dil ve üslup hepimize yol gösterecek tek argümandır. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bugün de kararlı duruşu ile ülkemiz üzerinde sahnelenen şiddet diline, çatışma kültürüne ülkemizi ve milletimizi teslim etmeyecektir. Aklıselim ve soğukkanlılığımızı da asla yitirmeyeceğiz. Ayrışmaya, bölünmeye ve parçalanmaya izin vermeyeceğiz. Özgürlük ve güven dengesini sağlam tutarak kamu düzeni ve güvenliğini de koruyacağız. Sokakları ve meydanları şiddet olaylarının kirletilmesine karşı önlemler alındı, alınmaya da devam edecek. Bu noktada bütün siyasi partilerin kimden gelirse gelsin şiddeti lanetlemeleri ahlaki, vicdani ve politik bir sorumluluktur. Bu sorumluluktan kaçanları millet unutmayacaktır."

Küçükcan, Türkiye'nin kalkınmasından rahatsız olanların dışında şiddetin dilini kullanan olmadığını anlatarak, "Kan ve barut kokan cümleler, tehditler ve hamaset sadece milletin karşısında olanlarda egemen. Ancak ne var ki hem devletimizin gücü, hem de milletimizin basireti ile şiddetin dili, bu dilin sahiplerine de bir şey kazandırmıyor, kazandırmayacaktır da. Çünkü milletimizin tamamı barış ve şiddetsizlik dili ile konuşuyor ve bu dilde ısrar ediyor. Bu ısrar statüko ve sahiplerinin oyununu, bunların içeride ve dışarıdaki işbirlikçilerinin hesaplarını boşa çıkarmaya yetiyor" ifadelerini kullandı.

Küçükcan, bir arada yaşama kültürünü, kardeşlik hukukunu diri tutma ve kenetlenme ile şiddet ve terörü yenilebileceğini bildirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Talip Küçükcan Ak Parti Kozan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title