Haberler

AK Parti Adana 58. İl Danışma Meclis Toplantısı Ceyhan'da Yapıldı

AK Parti Adana 58. İl Danışma Meclis Toplantısı, Ceyhan'da yapıldı.

AK Parti Adana 58. İl Danışma Meclis Toplantısı, Ceyhan'da yapıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, yerel seçim sürecine girildiğini ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, parti olarak seçimlerde il ve ilçelerde başarılı çıkmak zorunda olduklarını söyledi.

Adana ve Ceyhan Belediyesini AK Partiyle tanıştırmak istediklerini de dile getiren Erdinç, "AK Parti'nin daha çok büyümesi için belediye başkan aday adaylarına büyük görev düşüyor. Teşkilatımız,  milletimize 12 yıldan bu yana hizmet vermektedir. Bundan sonraki dönemlerde de diğer belediyeleri de alarak AK Parti'nin hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşımıza sunacaklardır. Aday adaylarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, küskünlük ve kırgınlık yaşanmadan kendi hazırladıkları  projeleriyle ön plana çıkmasını istiyorum. 6 Ekim 2013 Pazar Günü Adana'da yapılacak olan toplu açılışlara Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılacak. Bu anlamda düzenleyeceğimiz Mitinge Tüm Adana ve Ceyhan halkını davet ediyorum" dedi.

Toplantıya AK Parti Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Ali Küçükaydın, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, il ve ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkan aday adayları ile partililer katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Şükrü Erdinç Ak Parti Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title