Haberler

AK Parti 74. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, “1 Kasım seçimlerinde milletimiz, yüksek katılım ve temsilin yanı sıra, yönetimde istikrarı da sürdürme yönünde bir irade ortaya koymuştur” dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, "1 Kasım seçimlerinde milletimiz, yüksek katılım ve temsilin yanı sıra, yönetimde istikrarı da sürdürme yönünde bir irade ortaya koymuştur" dedi.

AK Parti Karataş İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği 74. Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Milletvekili Erdinç, "1 Kasım seçimlerinde milletimiz, yüksek katılım ve temsilin yanı sıra, yönetimde istikrarı da sürdürme yönünde bir irade ortaya koymuştur. Milletimizin iradesi hiçbir tereddüde mahal vermeyecek şekilde tecelli etmiş, halkın tercihi yönetime güçlü bir şekilde yansımış ve AK Parti seçimlerden güçlenerek çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erdinç, "7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra 1 Kasım'da halkımız, yapılanları takdir ettiğini gösterdiği gibi, gelecekte yürümemiz gereken yol haritasını da hür iradesiyle tayin etti. Artık sıra AK Parti yönetimi, hükümeti, biz milletvekilleri ve siz değerli teşkilatımızdadır. Hepimize düşen görev, işte bu çatı altında milletimizin kutlu çağrısına cevap vermektir. Bundan önceki dönemlerimizde sorunlardan değil, çözümlerden beslenen ve büyüyen bir iktidar olduk. Tüm reform ve dönüşüm süreçlerinde gücümüzü, milletimizden ve onun temsilcisi meclisimizden aldık" şeklinde konuştu.

1 Kasım Genel Seçimlerinden sonra halkın takdiriyle yeniden iktidara yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Erdinç, şöyle konuştu:

"Bu mutluluğun yanı sıra Adana'mız için bu ay içinde ikinci kez sevindirici bir gelişme ortaya çıkmıştır. Adana Milletvekilimiz Sayın Ömer Çelik AK Parti Genel Başkan Yardımcımızdır. Bunun yanında bir diğer Milletvekilimiz Sayın Fatma Güldemet Sarı da yeni kurulan kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı olmuştur. AK Parti yönetiminde ve hükümetimizde üst görevlere getirilenler arasında Adana'dan iki ismin bulunması, seçim sonuçlarıyla oluşan sevincimizi ikiye katlamıştır. Yeni dönemde de meclisimiz içinde başta Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Çelik olmak üzere, Bakanımız Sayın Fatma Güldemet Sarı ve biz milletvekilleri bir arada çalışmaya, sinerji oluşturmaya ve işbirliğine önem vereceğiz. Bu gelişmelerin Adana'mızın önünü açmaya ve bölgesinde lider şehir olmasına vesile olacağına yürekten inanıyorum."

Toplantıya Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç'in yanı sıra AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İlçe Başkanı İbrahim Yüce, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şükrü Erdinç Ak Parti Karataş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title