Haberler

AK Parti 72. İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 72. İl Danışma Meclis toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 72. İl Danışma Meclis toplantısı düzenlendi.

Parti binası konferans salonunda gerçekleşen İl Danışma Meclis toplantısının divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen yaptı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akcasu, Bayat İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Büseyne Kahraman ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Enes Kelem'in divan üyeliğini yaptığı İl Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı.

Toplantıda konuşan Yurdunuseven, 15 Temmuz'u unutturmayacaklarını söyledi.

Yurdunuseven, darbe girişimi gecesi milletin büyük bir cesaret ve feraset gösterdiğini dile getirdi.

"15 Temmuz'u unutturmayacağız sloganıyla sizlere birkaç şey bahsetmek istiyorum" diyen Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti devletine, milletine, hükümetine ve en önemlisi bu millete işgal girişimiydi. Elhamdülillah bu girişim öncelikle Allah'ın takdiri ve bizimle olması, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik durması, halkımızın cesareti ve feraseti ile darbe girişimi defedildi. Ama 15 Temmuz'daki şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız."

İl Danışma Meclis toplantısının Afyonkarahisar'a hayırlar getirmesini dileyen milletvekili Hatice Dudu Özkal da teşkilatlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Milletvekili Ali Özkaya, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

İl Danışma Meclis toplantısı öncesi İscehisar'ın Alanyurt köyünde Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldığını ifade eden Özkaya, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik'in ve teşkilat mensuplarının kendisine eşlik ettiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Özkaya AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title