Haberler

AK Parti 69. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Biz bir hedef koyduk, 2023 hedefleri. Bugün Suriye ve Irak'ta yaşanan olaylardan sonra Türkiye halen bir istikrar yuvası. Türkiye'nin bu kararlı duruşunu hayretle izliyorlar." dedi.

Kurt, Atatürk İş Merkezi Konferans Salonu'nda, AK Parti Vezirköprü İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen "69. Genişletilmiş İlçe Danışma" toplantısına katıldı.

Toplantı, Kut'ül Amare'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle hazırlanan belgeselin izletilmesiyle başladı.

Toplantı öncesi söz alan Kurt, 7 Haziran seçimleri sonrası şer odaklarının harekete geçtiğini belirterek, "Seçim sonrası AK Parti'nin yıkılacağını zanneden şer odakları bunu fırsat bilerek oyunlar oynamaya başladı. Ancak milletimiz doğruyu gördü ve 1 Kasım seçimlerinde sandıkta cevabı verdi. Tabi biz de verdiğimiz sözlerde durduk." diye konuştu.

Seçim sonrası 4 yıl içerisinde yapmaya söz verdikleri vaatlerin birçoğunu 6 ay içerisinde haya geçirdiklerini vurgulayan Kurt, şöyle konuştu:

"Biz bir hedef koyduk, 2023 hedefleri. Bugün Suriye ve Irak'ta yaşanan olaylardan sonra Türkiye halen bir istikrar yuvası. Türkiye'nin bu kararlı duruşunu hayretle izliyorlar. 2023 hedefleri gerçekleştiğinde milletimizin refahı belli bir seviyeye gelmiş, birçok proje gerçekleşmiş olacak. Bunlar sayesinde ülkemiz daha güçlü olacak ve daha da güçlü olma yolunda kararlılıkla ilerleyecektir. 2023 hedefleri gelecek neslimize bıraktığımız en güzel hatıralardan olacak."

Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis ise belediye olarak mahallelerde bilgilendirme toplantılarını sürdürdüklerini kaydetti. Amaçlarının mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunarak ihtiyaçların belirlenmesi olduğunu anlatan Edis, "Amacımız halka hizmet. Yol, su ve kanalizasyon sorunları bitecek. Tabi bunlar tekrar yıpranacak ve bozulacak. Burada önemli olan bu hizmetleri yaparken birlik ve beraberlik içerisinde sorunları çözmektir."ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Doğan, ilçelerinde hizmetin süreceğine işaret ederek, "Yaz sezonunda grup ve mahalle yollarında dokunulmadık yer bırakılmayacak. Yolların yanı sıra okul projeleri, göletler ve hastane inşaatı gibi bitmek üzere olan projeler yaz sonunda hizmete açılacak." diye konuştu.

Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Basri Kurt AK Parti Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title