Haberler

AK Parti 5. Olağan Kongresi'ne Doğru

İzmir il Başkanı Delican: "Delege seçimleri tüm Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi şenliği havasında gerçekleşiyor"

AK Parti'nin 5'inci olağan kongresi öncesinde İzmir'de kurulan bin 263 sandıkta parti üyeleri mahalle ve köy delegelerini belirliyor.

İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yaptığı açıklamada, delege seçimlerinin parti içi demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği delege seçimleri tüm Türkiye'ye örnek olacak bir demokrasi şenliği havasında gerçekleşiyor. Üyelerimizin seçimlere katılımının oldukça yüksek olduğunu görüyoruz. Üyelerimizin partilerine ve ülkelerine sahip çıktıklarını görmek oldukça sevindirici."

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve İzmir İl Koordinatörü Salih Koca ise, ilçe delege seçimlerinin üyelerinin yüksek katılımıyla gerçekleşmesinin demokrasi adına oldukça önemli olduğunu belirterek, "Delege seçimleri ile ilçe kongrelerimiz de büyük bir uyum içerisinde gerçekleşecek ve demokrasi şölenini hep birlikte yaşayacağız" dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı bugün Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Çeşme, Foça, Karabağlar, Konak, Ödemiş ve Tire ilçelerinde delege seçimlerini tamamladı. - İzmir

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ak Parti Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title