Haberler

AK Parti 5. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru

KASTAMONU (AA) – AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, 12 Eylül'de yapılacak AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresine ilişkin açıklamalarda bulundu.

KASTAMONU (AA) – AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, 12 Eylül'de yapılacak AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekşi, parti binasında yaptığı açıklamada, daha önce yapılmasını planlanan toplantının yaşanan üzücü olaylar nedeniyle bugüne ertelendiğini söyledi.

Aziz milletin istiklal ve istikbali için vereceği tarihi bir kararın arifesinde olduğunu belirten Ekşi, şunları kaydetti:

"AK Parti ve AK Parti'liler, 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdi. 14 yılın içerisinde kritik yıllar, kritik günler ve saatler, kritik zamanlar oldu. Bu kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı. Bu kongremiz 2023, 2053 ve 2071'e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır. Bu kongremiz tek başına iktidarın anahtarıdır. Birliğimizle, hedeflerimizle yeni Türkiye yolculuğunun devam edeceği ve milletle olan sözleşmemizi parti olarak yeniden tazeleyeceğimiz 5. Olağan Büyük Kongremizin milletimize, ülkemize, siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum."

Ekşi, konuşmasının sonunda vatan toprağını savunmak uğruna yurdun dört bir yanında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara ise şifa diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Metin Ekşi Ak Parti Tosya Yerel Haberler

title