Haberler

AK Parti 48.genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti 48.Genişletilmiş ilçe danışma toplantısı Altınkemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ak Parti 48. Genişletilmiş ilçe danışma toplantısı Altınkemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Türkel, Karamürsel'de AK Partili bir belediye başkanının görev yaptığını belirterek, seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde aday adayı isimlerinin konuşulmasının partiye zarar vereceğini söyledi. Karamürsel'de 9 bin üyelerinin olduğunu ifade eden Türkel, "Karamürsel teşkilatı olarak SKM'lerimizi oluşturduk. Amacımız seçim dönemine kadar tüm seçmenlerimize ulaşmak. Bu seçim birilerini belediye meclis üyesi, belediye başkanı yapmak değildir. Bu seçim Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a destek verdiğimizi gösteren seçimdir" dedi.

A Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, "Artık bir dünya ülkesi olan Türkiye'nin başında belki de Atatürk'ten sonra en kuvvetli lider sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'dır. Sayın Başbakanımızın dik duruşu karşısında dünya ülkelerinin şaşırması, kendi coğrafyamız içinde yaşanan sıkı konjonktürde, her geçen gün değişen dış politikaya bu kadar güçlü ve dirayetli durabilmesi, aynı zamanda bu dış güçlerin Türkiye Cumhuriyeti'nin kendi iç yapısında kurmak istedikleri düzen, onların emellerine hizmet eden, çeşitli menfaatler uğruna bu yaşadıkları bu güzel topraklara ihanet eden insanların bulunduğu bir coğrafya içinde, bizim düşüncemize bizim ahlakımıza, bizim siyasi yapımıza sahip olan insanları bir arada tutabilme gücüne sahip başbakanımız sayesinde bugün çok büyük bir teşkilata sahibiz. Bu yapı kolay kurulmadı, bu yapının kuruluşu dünden bugüne olmadı, bu yapı için çok büyük bedeller ödendi. Bu yapıyı yıkmak, yok etmek, hatta bu yapının içinde olan insanların sadece kendileri değil, aileleri, çevreleri, arkadaşları, dostlarını dahi silmek adına o kadar büyük girişimlerde gösterildi ki, ama hamd olsun bugüne kadar bunlar boşa çıktı. Bu dik duruşun bir göstergesidir. Eğer bu yapının sağlam temelleri üzerine kurulmuş bu teşkilatın devam etmesini istiyorsak, bizler ötekilerden aldığımız bayrağı görevimiz süresince aynı dik duruşla bizden sonraki nesillere aktarmak istiyorsak ihtiyacımız olan şeyleri iyi tespit etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"Yapmamız gereken tek şey geçmişte yaptığımız hataları tekrar etmememiz" diyen Yıldırım, "Her şeyden önce ihtiyacımız olan ve gerçekten bizim bugüne kadar yaptığımız ve başarımızın en temel sebebi birbirimize olan sadakatimiz, güven, kardeşlik bağımız ve inancımızı kaybetmediğimiz sürece inanıyorum ki bu teşkilatlar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nde girdiği her seçimi kazanarak tek parti olarak çıkacak, yoluna devam edecek, bugünün Türkiye'sini değil, 2023'lerin 2070'lerin Türkiye'sini oluşturacak temelleri sizlerin bu kıymetli çalışmalarıyla iştirak edecektir.Bizim görevimiz seçilmiş arkadaşların arkasında kenetlenip, yeni seçimlerde Karamürsel'de Ak Parti'yi bugün olduğu gibi iktidarın tepesinde bırakmak. Buna hepimizin inanması gerekiyor. Sevgi ile başlayan yolda sevgi ile ilerlememiz ve herkesi kucaklamamız gerekiyor. Hepimiz insanız, bizler hata yapmadan, kusur işlemeden yaşama şansımız yok. Hepimiz hata yapabilir, kusur işleyebiliriz, ama önemli olan şey hata yapanı da kusur işleyeni de bağışlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Muhmut Civelek ise barış sürecinden bahsederek, artık şehit haberleri alınmadığını ve yaşanan terör olaylarının da biteceğini söyledi. Civelek, büyük bir medeniyet olduğumuzu da belirterek, "Mısır'da yaşayan Müslüman kardeşlerimize yardım edilmesi gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerinin Mısır'a giderek ne yapacaklarını çok merak ediyorum. Orada ki insanlar istişare yapacak durumda değiller, onlar yardım bekliyorlar" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti'ye üye olan Ercan Aşıklı, İsmail Özçınar, Sıdkı Demir, Fikri Kızılkaya, Mehmet Bat, Mehti Taşdan, İdris Sağlam, Ali Durukan, Elif Boz, Özlem Kahraman, Zülfiye Aktaş, Asiye Ihlamur'a Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve İlçe Başkanı Ahmet Türkel rozet taktı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İsmail Yıldırım Karamürsel Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title