Haberler

AK Parti 3'üncü Bölge Teşkilatlarından Annelere Pankartlı Kutlama

AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Teşkilatları Anneler Günü’nde renkli bir etkinliğe imza attı.

AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Teşkilatları Anneler Günü'nde renkli bir etkinliğe imza attı. Trafik ışıklarında bekleyen AK Partililer, kırmızı ışığın yanmasıyla araçların önüne geçerek üzerinde "Anneler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı pankart açtı.

AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge teşkilatları Anneler Günü'nde renkli bir etkinliğe imza attılar. Başta Güngören, Bakırköy ve Küçükçekmece olmak üzere 3 bölgenin bütün teşkilatları anneler günü için çeşitli programlar düzenlediler.

AK Parti Güngören İlçe Teşkilatı ilçenin en kalabalık caddesi olan Postane Caddesi'nde annelere gül vererek anneler günlerini kutladı. Trafik ışıklarında bekleyen AK Partililer, kırmızı ışığın yanmasıyla araçların önüne geçerek üzerinde "Anneler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı pankart açtı. Bu sırada etkinliğe katılan Milletvekili Adayı Yasin Zülbaharoğlu ise araçların içindeki annelere gül verdi.

"Bugün dünyanın en değerli varlıklarının günü" diyen Zülbaharoğlu, "Annelerimizi her gün ansak yetmez. Onların hakkını ödeyemeyiz. Bugün onlar için sokaklara çıktık. Işıklardan geçen arabaların içindeki annelere anne adaylarına ve bütün kadınlarımıza çiçek veriyoruz. Onların bu güzel gününü kutlamaya çalışıyoruz. Annelerimizden Allah razı olsun" dedi.

AK Parti Bakırköy teşkilatı da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda milletvekili adayı Hakan Bahadır'ın katılımı ile anneler için program düzenledi. Milletvekili adayı Bahadır, meydandan geçen bütün kadınlara karanfil vererek anneler günlerini kutladı.

"BÜTÜN ANNELERİMİZ ÇOK DEĞERLİDİR"

Özellikle engelli çocukların annelerinin gününü kutladığını belirten Bahadır, "Bütün annelerimiz çok değerlidir. Hepsinin gününü kutluyorum. Ancak engelli çocukların anneleri hayatlarını odakladıkları tek şey çocuklarıdır. Hükümetimiz o annelerimize her türlü konuda yardımcı oluyor. Ben bunun için bir vatandaş olarak hükümete teşekkür ediyorum" dedi.

Güngören ve Bakırköy teşkilatlarından sonra Küçükçekmece teşkilatı da kentin en işlek caddesinde anneler için pankart açarak karanfil dağıttı. Kırmızı ışıkta duran araçların önüne geçen ve üzerinde "Anneler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı pankart açan AK Partililere araçlardan alkışla karşılık geldi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Anneler Günü Bakırköy İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title