Haberler

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru

Güncelleme:

AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım, 27 Ağustos'ta yapılacak AK Parti 1. Olağanüstü Kongresinde Genel Başkan Adaylarının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu söyledi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 27 Ağustos'ta yapılacak AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'nde genel başkan adaylarının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu söyledi.

Yıldırım, milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda 27 Ağustos'ta yapılacak AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Basri Yıldırım, "Kongrede liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacak" dedi.

AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu ve bugüne kadar doğruluktan hiç ayrılmadan halka hizmet ettiğini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bugüne dek başkalarının 'yapılamaz' dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık. Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitti. Ekonomimiz büyüdü. Türkiye ilklerle tanıştı. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal desteklere kadar her alanda milletimizin refahını yükselttik. Daha yapacağımız çok iş var. Bu nedenle olağanüstü kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'dur."

Milletvekili İsmail Güneş ise AK Parti'de hiçbir zaman koltuk kavgası olmadığını ve olmayacağını ifade ederek olağanüstü kongrenin şölen havası içinde geçeceğini söyledi.

Milletvekili Mehmet Altay ise Türkiye'de çok önemli değişimler yaşandığını belirterek daha güçlü şekilde çalışacaklarını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise genel başkanlık bayrağını 27 Ağustos'ta Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun alacağını belirtti. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Mehmet Altay Ak Parti Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title