Haberler

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne Doğru

AK Parti Tunceli İl Başkanı Eroğlu: "1. Olağanüstü Büyük Kongremizle yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır"

AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu, AK Parti'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi ile yeni Türkiye yolunda, yeni bir aşamanın başlayacağını bildirdi.

Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 1. Olağanüstü Büyük Kongre'nin 27 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini belirterek, "Olağanüstü Kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet, yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. Başbakanımız ve Genel Başkanımızın 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçilmesiyle yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılmıştır. 27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremizle yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Bizler de kongremize 2 büyük delege, 45 yönetim kurulu üyesiyle katılım sağlayacağız. Bu sayı daha da aratabilir" diye konuştu.

Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini kaydeden Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve Genel Başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir" ifadesini kullandı. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Tunceli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title