Haberler

Ak Parte Heyetinin Cirikpınar Mahalle Toplantısı

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, çevreyle ilgili yaptıkları çalışmalarla Türkiye’de birinci olduklarını söyledi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, çevreyle ilgili yaptıkları çalışmalarla Türkiye'de birinci olduklarını söyledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve partililerle birlikte Cirikpınar Mahallesi sakinleriyle biraya geldi. Mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, millettin AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetleri yakından gördüğünü söyledi.

Bazı kesimlerin yapılan hizmetleri görmek istemediğini ifade eden Çakır, "Bazıları kulağı vardır duymaz, gözü vardır görmez, dili vardır söylemez. Ama halkımız bu hizmetleri net bir şekilde görüyor. Çünkü bu hizmetler halk için yapılıyor" dedi.

Çakır, Malatya'nın her bölgesinde çalışma yaptıklarını kaydederek, Doğu-Batı, Kuzey-Güney, Malatya'nın her noktasına hizmet götürdüklerini söyledi.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK DAHA ÖN PLANA ÇIKACAK"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, Türkiye'de AK Parti belediyeciliğinin yeni bir farklılığının görüldüğünü kaydetti. Sosyal belediyeciliğin AK Parti belediyeciliğinde en güzel şekilde uygulandığına dikkat çeken Gürkan, sosyal belediyeciliğin ilerleyen süreçte daha fazla ön plana çıkacağını söyledi. Gürkan, büyükşehir ile birlikte ortak projelere imza atacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Sayın Ahmet Çakır'ın yaptığı hizmetler, Malatya'yı farklı bir konuma getirdi. Bugün Beylerderesi'nden girildiği zaman ışıldayan bir şehir görüyorsunuz. Herkes pırıl pırıl sokak ve caddelerle karşılaşıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de, Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi Belediyesi el ele vererek, ortaklaşa projeler üretip, daha güzel hizmetler vereceğiz."

Büyükşehir ile birlikte Malatya'da büyük bir sinerji oluşacağına dikkat çeken Gürkan, oluşan sinerjinin Malatya'yı tarihinde hak ettiği yere ulaştıracağını kaydetti.

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, ülke üzerinde oyun oynamak isteyenlerin başarılı olamayacaklarını ifade ederek, "Bazı kesimler, bizlerin ve sizlerin önünü kesmek istiyor. Onlar biliyorlar ki, bu azim, bu dirayet ve bu inanç sizde olduğu sürece ne sizlerin, ne bizlerin ne de Başbakanımızın önünü kesebilirler. Onlar ortaya çıkan nuru söndürmeye çalışıyorlar. Ama güçleri yetmeyecek" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title