Haberler

Ak Gönüllerin Sesini İzmir'den Türkiye Duydu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen İzmir Mitinginin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ‘Yüz binlerce bin AK Gönüllü kardeşim Gündoğdu Meydanından İzmir’in sesini Türkiye’ye duyurdu” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen İzmir Mitinginin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 'Yüz binlerce bin AK Gönüllü kardeşim Gündoğdu Meydanından İzmir'in sesini Türkiye'ye duyurdu" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu 2 günlük programı için İzmir'e geldi. İlk buluşmasını Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştiren Davutoğlu, Başbakanlık Ofisini ve Konak Tünellerini de hizmete açtı. Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği mitingle İzmirlilerle buluşan Davutoğlu yüz binlere seslendi. İzmir'in Başbakan Davutoğlu ile büyük buluşmasını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "İzmirliler Başbakanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu'nu Gündoğdu Meydanında bağrına bastı. Yüz binlerce AK Gönüllü kardeşimiz İzmir'in sesini tüm Türkiye'ye duyurdu. Bu coşku için tüm teşkilatıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bizler seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu coşku bitmeyecek. İlk hedefimiz 7 Haziran… 7 Haziran'da İzmir'de sandıklarda AK Parti destanı yazılacak. Coşkulu mitingimiz bizlerin heyecanını ikiye katladı. İzmir'deki AK Parti gerçeğini dün Gündoğdu'da göstermiş olduk. 7 Haziran'da da sandıklardan zaferle çıkarak gücümüze güç katacağız" dedi.

"ALAN HAKİMİYETİNİ ELE ALDIK"

Miting öncesi disiplinli ve özverili çalışan teşkilatına teşekkürlerini sunan Delican, "İlçe teşkilatlarımız son ana kadar özveri ve disiplinle çalıştılar. Tüm üyelerimize ulaştılar ve gönüldaşlarımızın büyük buluşmamıza katılmasını sağladılar. Bizlerde İl Başkanlığı olarak önce İzmir'de alan hakimiyetini sağladık. İzmir'in sokaklarını süsledik toplam 60 kilometre bayrak astık, afiş çalışmalarımız son ana kadar devam etti. Gece gündüz demedik. Disiplinli çalışmalarımızın sonucunu da gurur verici kalabalıkla Başbakanımızı buluşturarak aldık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

KADİHAN:

ARKADAŞLAR SEÇİME AZ BİR SÜRE KALDI, BİZ TÜRK TOPLUMU OLARAK HERŞEYİ ÇABUK UNUTAN TOPLUMUZ. . AZDA OLSA BU VATANI SEVEN HERKES RAHMETLİ (SAVAŞ AY''IN) GENÇLERİMİZE SSK HASTANESİ 1998 YILI İZLESİN 12 YILDA NELER DEĞİŞMİŞ. . . SAYGILARIMLA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title