Haberler

Ak Gençlerden Hizmete Devam

Van da ki depremzedelere kışın ağırlaşan şartlarıyla beraber Osmaniyeli Ak gençler olarak kolay bozulmayacak kuru gıda yardımı kampanyası başlatıldı.

19 Kasım 2011 de Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ ın da katıldığı 3. olağan il gençlik kolları kongresinde güven tazeleyerek yeniden İl Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail KAYA, yeni ekibiyle birlikte hizmete devam ediyor.

2 aylık süre içinde yapmış olduğu bazı faaliyetlerden bahseden Başkan KAYA; AK Parti ile birlikte yıllarca ötelenen ve dışlanan gençlerin siyasette aktif roller almaya başladığını belirterek, yıllarca enerjisi bastırılmış, ülkenin imkânlarından mahrum bırakılmış ve en önemlisi de zaman zaman büyük bir tehlike olarak görülmüş bu ülkenin güzel gençliği AK Parti iktidarı ile ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak güç haline gelmiştir. Bu partinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Bizler haklı güçsüzleri, haksız güçlülere karşı korumak için ne gerekirse yapmaya hazırız" dedi. Ak Parti Gençlik Kolları teşkilatı olarak yapmış olduğumuz her türlü faaliyetimizde her zaman yanımızda olan ve bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın İl Başkanımız Ömer YAĞMUR ve çok değerli milletvekillerimiz Yard. Doç. Dr. Suat ÖNAL ve Durdu Mehmet KASTAL'a çok teşekkür ediyoruz dedi.

-Van kıyafet yardımı;

Van da yaşanan üzücü deprem felaketi için Osmaniye li Ak gençler olarak Giyim kampanyası başlatıldı. Bu kampanya çerçevesinde battaniye soba kaban kıyafet gibi malzemeler toplanarak Van İl gençlik kolları teşkilatı ile organizeli olarak depremzedelere ulaştırıldı.

- Mehmet Akif Ersoy u anma Programı

Sayın Başbakanımız tarafından, 2011 yılı Mehmet Akif Ersoy yılı olarak ilan edildi. 21 Aralık da Osmaniyeli Ak Gençler olarak Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy u anma programı gerçekleştirildi. Milli şairimizin hayatı Osmaniyeli genç kardeşlerimize anlatılarak, milli şairimiz rahmet ve minnetle anıldı.

-Munip Engin NOYAN ile Bugunku gençlik ve inanç

Genç kardeşlerimizin manevi yönden olabildiğince güçlü olması adına her türlü faaliyette bulunan ak parti gençlik kolları Osmaniye teşkilatı 16 Ocak Pazartesi akşamı 'Bugün kü Gençlik ve İnanç' konulu konferans düzenledi. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Münib Engin Noyan katıldı. Programa Osmaniye Milletvekili Suat Önal, İl Başkanı Ömer Yağmur katıldılar.

-İlçe kongrelerine tam katılım

Ak Parti İl başkanlığımızın gerçekleştirdiği ilçe kongrelerinin tamamına, gençlik kolları başkanımız İsmail KAYA ile teşkilatımız katılarak, ana kademe ilçe kongrelerimizin daha coşkulu geçmesi adına elinden gelen gayreti göstermiştir ve kongrelere heyecan katmıştır. Ana kademe ilçe kongrelerimizden Sumbas ve Düziçi İlçelerimiz de kongreyi yönetmek üzere Divan Başkanlığına Gençlik Kolları İl Başkanımız İsmail KAYA seçilmiştir.

-Konya da Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı

Türkiye geneli 81 il gençlik kolları tanıtım ve medya başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi. Osmaniye den de Tanıtım ve Medya Başkanı Rauf TÜLÜCE bu toplantıya katıldı. "Konya'da yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısına olumsuz hava şartlarına rağmen 81 ilin katılması gerçekten çok güzel ve anlamlıydı.

Amasya Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Naci Bostancı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Gedikli, Medya Derneği Genel Sekteri Deniz Ergürel , Star Gazetesi yazarı Ergun Babahan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK gibi değerli büyüklerimizin katılımları, biz gençlere önerileri, yapılan eğitimler ve sonucunda çalıştay sunumunda çok güzel sonuçlar elde ettik. En kısa zamanda bunları faaliyete geçirerek sosyal medyada daha etkin ve güçlü bir şekilde devamlılığımızı sürdüreceğimize ve başarımızı daha da artıracağımıza inanıyorum dedi.

- 81 Ak Üniversiteliler Zirvesi

Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığımızın; İstanbul İl Teşkilatımızın ev sahipliğinde organize etmiş olduğu " 81 İL AK ÜNİVERSİTELER ZİRVESİ " 09 – 12 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Osmaniye den Üniversiteler Başkanımız Osman KIBRISLIGIL ilimizi temsilen bu organizasyona katılacaktır.

-Van a kuru gıda yardımı

Makarna fasulye bulgur pirinç vb. ürünler başta olmak üzere 2000 kg a yakın kuru gıda toplanarak Van a gönderildi.

Kongre sonrası göreve gelen ekibin 2 aylık sürede yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Rauf TÜLÜCE , Ak parti gençlik kolları olarak Osmaniyeli tüm genç kardeşlerimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz, gelecek neslin daha bilinçli ve güçlü bir manevi yapıya sahip olabilmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi... Durmak yok yola devam, Her şey Osmaniye için..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Ak Parti Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title