Haberler

Ak Gençlerde Kurt Güven Tazeledi

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları'nın 4'üncü olağan kongresi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Kongreye Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, İl Başkanı İhsan Küreci, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Doğan, İlçe Başkanları, İl ve ilçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik kolları başkanları, delegeler ve Milletvekili aday adayları katıldı.

Kongrede konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Bünyamin Kurt, yeni Türkiye ve yeni Muğla'nın geleceği için Muğla gençliği olarak yılmadan, usanmadan çalışacaklarını belirtti. Kurt, "Bu kutsal hizmet davasında yeni bir döneme girdik. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu hocamızın liderliğinde 'Yeni Türkiye, Yeni Muğla' sloganı ile ilk hedefimiz önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde partimizi hem Muğla'da, hem de Türkiye'de 12 yıldır devam eden iktidarının devam etmesini sağlamak" dedi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci ise 17 Ocak'ta yapılan il kongresinde gençlerin AK Parti davasına inanmışlığının heyecanını yaşadığını söyledi. Küreci, "17 Ocak'tan sonra 13 ilçemizi dolaştım. Bu ilçelerimizde gördüm ki, kadınlarımız ve gençlerimiz inancımızı, sevdamızı ve Muğla'ya hizmet aşkımızı daha da arttırdı. 13 yıldır bu kutlu yolda bu görevi yaparken, bazı kesimler her seçim öncesi artık bitecek, Ak Parti kan kaybı yaşayacak diye bekliyorlar. Hala anlayamadıkları ve idrak edemedikleri tek şey, Ak Parti iktidarda kalmak için değil, milletinin hizmetkarı olmak için göreve geldi. Bu emanet önümüzdeki yıllarda bu gençlerimize emanet edilecek. Türkiye'de olduğu gibi, Muğla'da da AK parti'yi iktidara bu gençlerimiz taşıyacak" dedi.

Kongrede Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden'de konuşma yaparken, tek liste ile gidilen seçimde İl Başkanı Bünyamin Kurt'un listesinde İbrahim Ertaş, Abdullah Talha Arslan, Burak Barluk, R. Yağmur İşçi, Yavuz Atalay, Hakkı Öztürker, Özgür Bekçi, Gülen Öner, Cemile Aldan, Yasin Gün, Tuğba Yıldırım, Hatice Karataş, Ferdi Kıyanç, Eftal Ergin, Cengizhan Güngör, Nafize Kadem, Ali Demircan, Hakkı Çelik, Özer Çerçi, Onur Baki Çetin, Oğuzhan Çamcı, Irmak Yıldız, Şahin Pökün, Aykut Çekiç, Tuğba Kara, Mustafa Durmuş, Buse Kevser Günoğlu, Mustafa Algan, Okay Uçar, Mehmet Deveci, Mehmet Çağlayan, Ünzile Baş, Ahmet Şengül, Şahin Çeler, Erdal Turgut, Yunus Emre Çiçekli, Meryem Baytemir, Resul Akmeşe, Fatih Kızılkaya, Yılmaz Yılmaz, Muhammed Kayrak, Ogün Küçükkaya, Fatma Dindar, R. Emre Bayat, Sacide Yanal, Nurcan Kurugöl, Cemil Berber, Merve Bağcı ve Serkan Delice yer aldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ak Parti Küreci Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title