Haberler

Ajda Pekkan Konseri İptal

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Bonus Arena Bodrum Konserleri kapsamında sahneye çıkacak olan Ajda Pekkan'ın konseri jeneratör arızası nedeniyle son dakikada iptal edildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Bonus Arena Bodrum Konserleri kapsamında sahneye çıkacak olan Ajda Pekkan'ın konseri jeneratör arızası nedeniyle son dakikada iptal edildi. Saat 23. 30'daki konsere gelip saat 01. 00'de iptal kararının açıklanmasıyla isyan edenler tepki gösterirken, organizasyon yetkilileri konserin iki hafta sonra aynı yerde yapılacağını duyurdu.

Bonus Arena Bodrum konserleri kapsamında dün saat 23. 30'da Bianca Beach Club'ta Ajda Pekkan'ın vereceği konser büyük ilgi gördü. Aralarında çok sayıda ünlünün de bulunduğu seyirciler saat 22. 00'den itibaren konser alanını doldurdu. Ancak saat 23. 30'da başlaması gereken konser bir türlü başlamadı. Seyirci sabırsızlanırken yetkililer teknik bir arızanın olduğunu, gidermeye çalıştıklarını duyurdu. Ancak saat 01. 00'de jeneratör arızasının giderilemediği için konserin iptal edildiği açıklandı. Saatlerce konseri bekleyen seyirciler büyük hayal kırıklığı yaşarken, çıkışta da yığılmalar oldu. Bazı vatandaşlar konser alanından, araçlarının bulunduğu otoparka ulaşmak için servisleri beklemedi ve 500 metrelik yokuşu yürüyerek çıktı. Konser alanında uzun süre bilgi verilmeden bekletilmelerine tepki gösterenlerden Rengin Yıldırım, "Bizi bu kadar bekletti. Ajda Pekkan keşke çıkıp kendisi bir özür dileseydi de biz de burada olduğuna inansaydık" diye konuştu.

İletişim Koordinatörü Ersin Süser, "Çok üzgünüz, teknik bir arızadan dolayı konseri iptal etmek zorunda kaldık. Ancak 2 hafta sonra Ajda Pekkan Bonus Arena'da bizlerle birlikte olacak. Yaklaşık 3 saattir uğraşıyoruz sorunu çözemeyince böyle bir karar aldık. Bilet ücretleri geri ödenecek. Zamanla telafi edilecek, yeter ki bize başvursunlar. İptalin, Ajda Pekkan ile ilgisi yok. Kendisinin sağlık durumu gayet iyi" dedi.

ÜNLÜLER DE VARDI

Süper Star Ajda Pekkan'ın konserini izlemek için gelen Survivor Yarışması ile adını duyuran ve kısa süre önce evlenen Gizem Akın- Hakan Hatipoğlu çifti heyecanla beklediklerini belirtip "Kimsenin hatası değil. Yapımcılar için de zor bir durum. Heyecanla bekliyorduk ama İstanbul'da dinlemek nasipmiş" dedi. Ünlü sanatçıyı dinlemek için gelen Güneri Civaoğlu da konser alanından otomobiliyle ayrıldı. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title