Haberler

Ajda Pekkan'ı Utandıran Yatak Sorusu

Güncelleme:

Ertuğrul Özkök'ün sorusu Ajda Pekkan'ı zora soktu.

Genellikle sansasyonel konularla gündeme gelen Beya Tv ekranları bu kez de Ajda Pekkan ve Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün tuhaf diyaloğuna sahne oldu.

Beyaz Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ' Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze' isimli programın bu hafta yayınlanan ilk bölümüne Ajda Pekkan ve Ertuğrul Özkök konuk oldu.

"HERKESTE GİZLİ BİR EŞCİNSELLİK VAR"

Genellikle enteresan konuların işlendiği Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programında Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün Ajda Pekkan'a yönelttiği bir soru damga vurdu. Eşcinselliğin tartışıldığı dakikalarda, Özkök kendisine gizli eşcisel diyen Serdar Turgut'a, "Herkesin içinde gizli bir eşcinsellik var" şeklinde yanıt verdi.

AJDA'YI UTANDIRAN YATAK SORUSU

Bu esnada Ajda Pekkan'a dönen Ertuğrul Özkök: "Seninle yatağa giren erkeklere sormak lazım kaç tane Ajda var?" şeklinde bir soru yöneltti.

Bu soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Pekkan: "Ben kendimi bir tane biliyorum, ama belki de bir sürü var" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kenan Erçetingöz Ertuğrul Özkök Ajda Pekkan Hürriyet Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title