Haberler

Ailesiyle Tartışıp 4'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı

Güncelleme:

Kayseri'de nişanını bozmak isteyen 19 yaşındaki Sibel S., ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atladı. Talihsiz kız, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'de nişanını bozmak isteyen 19 yaşındaki Sibel S., ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atlayınca yaralandı.

NİŞANLISINDAN AYRILMAK İSTEYİNCE AİLESİYLE TARTIŞTI

Olay, merkez Melikgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi'nde bulunan İğde Sitesi'nde dün akşam meydana geldi. Nişanlısından ayrılmak istediği için bunalıma giren Sibel S., ailesiyle tartıştı.

4. KATTAN AŞAĞI ATLADI

Daha sonra genç kız, balkona koşarak, kendisini 4'üncü kattan boşluğa bıraktı. Yaralanan Sibel S., yakınlarının haber verilmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi. 112 sağlık ekiplerince yaralı genç kız, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi süren Sibel S'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi. Polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melikgazi Selçuklu Kayseri 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

MMOM:

Müslüman, günde içinden 4. 000 Kunut Dualarını oku, geçmişlerin Cennetlik olsun.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title