Haberler

Mavi Yolculuğa Çıkan Pınar Altuğ, Fethiye'de Mola Verdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte çıktığı mavi yolculukta Fethiye'de mola verdi.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte çıktığı mavi yolculukta Fethiye'de mola verdi.

H2O isimli motoryatları ile Fethiye Ölüdeniz ve Göcek'te birbirinden güzel koylarda gezerek güneşin ve denizin tadını çıkaran Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, Fethiye İskelesi'ne yanaşarak çeşitli ihtiyaçlarını karşıladı. Pınar Altuğ aşırı sıcak nedeniyle önce sevimli köpeğini yıkarken, ardından kızı Su'nun başını ıslatıp kuruladı. Eşi Yağmur Atacan da bu anları iskeleden izledi. Oldukça bronzlaştığı gözlenen Pınar Altuğ'un beyaz giysisinin altında giydiği kalp desenli bikinisi dikkat çekti.

İskeledeki tatilci ve yatçıların ilgi ile izlediği dizi oyuncusu Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, iskeleden ayrılmadan önce gazetecilerin görüntü aldığını fark edince bir süre kamaraya girdi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'a ait H2O isimli motoryattaki Galatasaray bayrağı da dikkat çekerken, Türk bayrağının bu bayrağın altında kalması iskeledeki denizcileri üzdü. Bir denizci, "Türk bayrağımız tüm bayrakların üstünde olmalıdır" diye konuştu.

Teknede Türk bayrağı ile birlikte ABD bayrağı da bulunurken, Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ gazetecilerin sorularını cevaplandırmadı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Ölüdeniz Fethiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title