Haberler

İntihar Eden Gencin Ailesine Bıraktığı Not Yürek Burktu

Güncelleme:

Kocaeli'de, 24 yaşındaki Ömer Demir ailesine, "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti" yazılı not bıraktıktan sonra kendini kablo ile asarak intihar etti.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde galvaniz üretimi yapan bir iş yerinde çalışan 24 yaşındaki Ömer Demir ailesine, "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti" yazılı not bıraktıktan sonra kendini kablo ile asarak yaşamına son verdi.

CESEDİNİ İŞ ARKADAŞLARI BULDU

Köseköy Sanayi Sitesi'nde galvaniz üretimi yapan bir işyerinde çalışan Ömer Demir, kendisini kablo ile tavana asarak intihar etti. Sabah iş yerine gelenler Ömer Demir'in cesediyle karşılaşarak polisi aradı.

GERİDE BIRAKTIĞI NOT YÜREK YAKTI

Ömer Demir'in cesedi aşağı indirilirken, ailesine bıraktığı "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti. Son kez hata yapıyorum. Hakkınızı helal edin" yazılı not bulundu.

İŞ YERİNDE KALDIĞI BELİRLENDİ

Ömer Demir'in bir süre önce Zonguldak'tan Kocaeli'ne gelerek işyerinde çalışmaya başladığı, iş yerinde kaldığı belirtildi. Ömer Demir'in cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Demir Köseköy Kartepe 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Erol çolakMobil-IOS:

Allah günahlarını affetsin ölüm Kurtuluş değil Allah'a yalvaralım

71
3
yanıtYanıtla
kürşad:

kendinimi satmış napmış

1
71
yanıtYanıtla
tf:

cinnet geçirmiş olabilir

yanıt9
yanıt1
ahmet:

darısı bana

8
61
yanıtYanıtla
Tolga:

Ailemi düşünmesem çoktan kendimi asmıştım. Ama onlar acı çekmesin diye katlaniyorum herşeye. Keşke bir taş olsaydım ağaç olsaydım da bu dünyaya gelmeseydim

41
19
yanıtYanıtla
ff:

sınav dünyasındasın, içindeki sıkıntılar yaptığın günahlardandır, kıl bakayım 5 vakit namazını o zaman bak işlerin ve ilişkilerin ne kadar düzene girecek, şunu aklından çıkarma intihar edene Allah der ki; kulum bana gelmekte acele etti ben de ona cenneti haram ettim, zaten gideceksin acelen ne, ibadet et sıkıntıdan kurtul

yanıt27
yanıt3
sahMobil-ANDROID:

hem kendine hemde ailesine yazik

52
0
yanıtYanıtla
ZırtapozMobil-ANDROID:

Kesin trakyalıydı lale

1
46
yanıtYanıtla
KADİRİ:

Bir kez ALLAH dese şevk ile lisan dökülür cümle günah misli hazan. Allah rahmet eylesin.

40
5
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

.....HAİN CHP ve HDP LİLER.....ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR.... PKK ve DHKP-C Yİ DESTEKLEDİNİZ POLİSİMİZ,ASKERİMİZ ÖLÜYOR..... BU MİLLETİN SİZDEN ÇEKTİĞİ NEDİR..

16
28
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title