Haberler

Ailelerinden Aldıkları Ticaret Kültürünü Eğitimleriyle Taçlandırıp Girişimci Oldular

Adana’nın önde gelen ünlü ve saygın ailelerinin iki ferdi omuz omuza verip Nişantaşı Bebek Cafe & Restaurant’ın işletmeciliğini devraldılar.

Adana'nın önde gelen ünlü ve saygın ailelerinin iki ferdi omuz omuza verip Nişantaşı Bebek Cafe & Restaurant'ın işletmeciliğini devraldılar. Her ikisi de ailelerinden gelen ticaret kültürünü özümsemiş, adeta ticaretin içinde büyümüş iki genç, azimli ve başarmaya kararlı iki insan.

KARARLILIKLA YOLA ÇIKTILAR

Gen ve Söylemez ailesinin iki girişimci ferdi büyük bir kararlılıkla çıktıkları yolda, daha 2 ay gibi kısa sürede zoru başaracaklarını gösterdiler. Şaban Gen'in en küçük oğlu Güngör Gen ve duayen ticaret erbabı Hamit Söylemez'in en küçük kızı olan Ayşe Gül Söylemez Yolcu, Nişantaşı Bebek'e adeta sihirli değnek dokundurdular. Ayşegül Söylemez Yolcu, üniversitenin uluslararası finans bölümünden mezun. Henüz 4 aylık evli olmasına ve Köndel Groupta finans müdürlüğü görevini sürdürmesine rağmen gecesini gündüzüne katıp başarıya odaklanmış durumda.

Süleyman Demirel Bulvarı'nda, 3 katlı nezih mekanda kentin en elit tabakasına hizmet veren Gen ve Söylemez ortaklar, nezih mekan adına yurt içi ve yurt dışında gördükleri tüm güzellikleri Adana'ya taşıyorlar.

SADECE YEMEK YENİLEN MEKAN DEĞİL

Nişantaşı Bebek'in sadece yemek yenilen bir mekan olmayacağını ifade eden Ayşegül Söylemez Yolcu, "Çay içmek, dostlarla buluşmak, maç izlemek gibi çok değişik nedenlerle burası tercih görüyor" dedi.

Üniversitenin ekonomi bölümünü bitirdikten sonra, dış ticaret konusunda master yapan daha sonra aile şirketinde çalışan Güngör Gen ise, "Burası alkolsüz bir mekan olduğu için, insanların zihninde iş yapamaz algısı var. Biz burada çok güzel işler yapıyoruz ve Adana'da alkolsüz bir mekanın çok iyi işletilebileceğini kanıtlayacağız. Para bizim için ikinci planda. Biz parayı hiç önemsemedik. Burayı devralırken en iyisini en kalitesini sunup önce müşteri memnuniyetine odaklandık. Adana gerçekten çok büyüdü. Adana'da çok güzel ve seçici bir kitle var yani bilinçli bir kesim var" dedi.

HERGÜN KAHVALTI

Güngör Gen, haftanın 6 günü serpme kahvaltı, Pazar günleri açık büfe, her öğün nezih yemeklerin yanı sıra özel şirket ve arkadaş grubu toplantıları, sünnet, nişan, nikah, düğün gibi her türlü organizasyona da ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Mekanlarının toplam 650 kişilik olduğunu belirten Güngör Gen, "Üst katımız 200 kişilik düğün, nişan gibi organizasyonlar için. Ayrıca, 300 kişilik alakart dediğimiz salonumuz mevcut olup İç tarafta 100 kişilik yerimiz ve özel toplantılar için 50 kişilik VİP salonumuz var ' dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nişantaşı Ayşe Gül Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title