Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Stk Sinerjisi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ve beraberindekiler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları’nı ziyaret ederek,dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ve beraberindekiler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları'nı ziyaret ederek,dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Akgül, burada yaptığı açıklamada, derneklerinin önemli projeleri olduğunu belirterek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.

Dernek olarak sorumluluk isteyen bir görevi icra ettiklerini belirten Akgül, "Dernek olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler, şehit dul ve yetimleri için önemli çalışmalar yapıyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Abdulhakimoğulları ise Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini belirterek, STK'ların toplumsal dinamizm açısından önemli olduğunu kaydetti.

Kurumlarının faaliyet alanına giren derneklerle ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Abdulhakimoğulları, " Sivil toplum kuruluşları, demokratik bir toplum oluşturulmasında, devlet,toplum, birey ilişkilerinin demokratik bir şekilde düzenlenmesinde önemli bir enstrümandır. Sivil Toplum Kuruluşlarının yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda problemlerin çözümlerinin daha kolay olduğu, kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişki ve münasebetlerinde daha başarılı yürüdüğü önemli bir realitedir" dedi.

Abdulhakimoğulları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STK'larla işbirliği içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Türkiye Yerel Haberler

title