Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde Sivil Savunma Başarısı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sivil Savunma Görevlisi Dursun Aksu, doğal afetler ve koruma yolları konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sivil Savunma Görevlisi Dursun Aksu, doğal afetler ve koruma yolları konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Konuyla ilgili olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"İlinize ait Psikososyal Destek Hizmet Grubu Operasyon Planı tamamlanarak, Genel Müdürlüğümüze gönderilmiştir. Özverili çalışmasından dolayı Dursun Aksu ve kendilerine yardımcı olan personelimize teşekkür ederiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Daire Başkanlığı, Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek Birimi"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, sivil savunmanın önemine değinerek şunları söyledi:

"Sivil savunma düşman taarruzlarına, tabii afetlere ve büyük yangınlara karşı, halkın can ve mal kaybının asgari hadde indirilmesi, hayati öneme haiz her türlü kamu, özel teşebbüslerin korunması, faaliyetlerinin idamesi için acil onarım ve ıslahı, savunma gayretlerinin sivil halk tarafından azami şekilde desteklenmesi ve cephe gerisi maneviyatın muhafazası için her türlü silahsız, koruyucu ve kurtarıcı tedbirlerin alınması ve faaliyetlerin yapılmasını sağlamaktır. Kurumumuz Sivil Savunma Görevlisi Dursun Aksu, bu konuda önemli çalışmalara imza atarak, kurumumuzu sivil savunma açısından başarılı konuma getirmiştir. Kendisine teşekkür belgesi vererek, bu konudaki çalışmasını ödüllendirdik"

ASP sivil savunma personeli Dursun Aksu'ya teşekkür belgesi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş tarafından verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title