Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Şahin, Muş Valisi Yavuz'u Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin'in valilik ziyareti

Ebubekir Şahin'in açıklamaları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Şahin, Muşta

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin, Muş Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Bölge illerini ziyaretleri kapsamında Muş'a gelen Şahin, beraberinde Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Şuayip Tunçal ve Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy'la, Muş Valiliği'ne geçti.

Vali Yavuz'la bir süre görüştükten sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret eden Şahin, Aile Sosyal Destek Projesi'nde (ASDEP) görev alacak personellerin mülakatında komisyon başkanlığı yapacağını belirtti.

Valilik ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak Bakanlığın projeleri hakkında bilgi verdiklerini anlatan Şahin, şöyle dedi:

"ASDEP bizim Türkiye projemiz. Sayın Başbakanımızın ve Bakanımızın çok önem verdiği bir proje. Bugün burada Sayın Bakanımızın talimatıyla inşallah güzel bir mülakat yapacağız. Muş'a göre başvuru sayısı bir hayli fazla. Bunların içinde mülakat sonucuna göre 18 kişiyi alacağız. Arkadaşlarımızla birlikte haksızlığa, hukuksuzluğa mahal vermeden en iyi şekilde tespit edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Ebubekir Şahin Muş Valiliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title