Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Avşar Çelik Şehit Aileleri ve Gazilerle...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehit aileler ve gaziler onuruna düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Programı'nda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Avşar Çelik, "Acılarınız emin olun hepimizin acısıdır. Yaşadıkça çoğalacak acılar biliyoruz. Fakat bir taraftan da size gıpta etmemek mümkün değil" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Avşar Çelik, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürü Nesim Tanğlay, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Programı'nda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Programda konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Avşar Çelik, "Acılarınızı hafifletmek mümkün değil ama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak sizlerin hayatlarını bir nebze olsun iyileştirebilmek, kolaylaştırabilmek için, elimizden geldiğince, gücümüzün erdiğince çalışıyoruz. Bu imkanları genişletmeye çalışıyoruz. Elbette biliyoruz; sizler için ne yapsak azdır. Yaptığımız hiçbir şey devletin bütün mekanizmaları, sizler için tüm samimiyetiyle hayatınızı kolaylaştırabilmek adına, bir nebze size rahatlığını sunabilmek adına elinden gelen çabayı gösterdiğini biliyoruz fakat bildiğimiz bir şey daha var; acılarınızı dindirmek mümkün değil. Acılarınız emin olun hepimizin acısıdır. Yaşadıkça çoğalacak acılar biliyoruz. Fakat bir taraftan da size gıpta etmemek mümkün değil. Bu ülke için, bu millet için evlat verebilmek, bu şerefe ve onura ulaşmak apayrı bir şey. Bu fedakarlıkların en büyüğü. Siz bunu bu millet için yapmış bulunuyorsunuz. Bütün millet olarak size şükranlarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz."

"KELİMELER YETERSİZ"

Programda şehit aileleri ve gazilere seslenen İzmir Valisi Mustafa Toprak da memleketimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarından, uzuvlarınızdan fedakarlıkta bulunarak onları bu vatana adayan kişiler karşısında kelimelerin yetersiz kaldığını belirtti. En büyük mertebe olan şehitlik mertebesi ve bu mertebe yolunda canını ortaya koyan gazilerin önemine vurgu yapan Toprak, "Hayat devam ettiği süre içerisinde devletimizin ve halkımızın görevi de size olan o güzel anlayışı, yaşamınızı rahatlatmak ve bir nebze olsun acınızı hafifletebilmek için katkı koyabilmektir. İstihdamla ilgili ciddi sıkıntılar vardı. Kanunlar çıktı. Önemli ölçüde gelişmeler sağlandı" ifadelerini kullandı.

"BİRLİĞİMİZİ TEHDİT EDEN ANLAYIŞLAR OLABİLİYOR"

Toprak, zaman zaman birliğimizi, beraberliğimizi tehdit eden bir takım anlayışlar olabildiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm bu olumsuzlukları da bir ve beraber olarak, aynı pencereden bakarak ve ailelerimizin de çocuklarına, çevresine, sokağına yanlışlık içine düşenleri de çekip o yanlışlıktan çıkaracak şekilde söylemini, güzel dilini kullanarak iyi bir ortamın sağlayacağını düşünüyorum. Devletimizin de gerektiğinde olumsuzlukları yapan, sokakları tarumar eden, insanların canına, malına kastedenleri de Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kanunlarıyla birlikte izole edeceğinizin de bilinmesini istiyorum ama birliğimiz, kardeşliğimiz ve geleceğe bir ve beraber yürümemiz her şeyin üstündedir."

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Avşar Çelik ve İzmir Valisi Mustafa Toprak, Tüm Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Gün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şube Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği İzmir Şube Başkanı Ayten Sarıca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen ve Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden Saadet Öner'e plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından müzik dinletisi eşliğinde öğle yemeği yenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Toprak Mehmet Gökmen İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
title