Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Aydın'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Biz toplum olarak her kesimiyle bir bütün ve kocaman bir aileyiz. Kendi değerlerimiz içinde kendi kültürümüzü oluşturan bizi biz yapan, bizi diğerlerinde ayıran özelliklerimizle biz farklı bir yerdeyiz" dedi.

Aydın Huzurevi'ni ziyaret eden Bakan Ramazanoğlu, huzurevi sakinlerinin hazırladığı programa katıldı.

Aralık ayında doğan huzurevi sakinleri ile doğum günü pastası kesen Ramazanoğlu, Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet alan çocukların sundukları halkoyunları gösterisini izledi.

Bakan Ramazanoğlu daha sonra, Söke Hilmi Fırat Huzurevi sakinlerinin verdiği konseri dinledi.

Ramazanoğlu burada yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Bakanlığı'nın devletin merhamet ve şefkat eli olduğunu belirterek, "Biz toplum olarak her kesimiyle bir bütün ve kocaman bir aileyiz. Kendi değerlerimiz içinde kendi kültürümüzü oluşturan bizi biz yapan, bizi diğerlerinde ayıran özelliklerimizle biz farklı bir yerdeyiz. Sizler tecrübenin ulu çınarı, karlı dağlarısınız. Bu toplumun üretenleri ve bugünlere getirenlerisiniz. Devletimizin imkanlarıyla sizlere en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Tabii ki bu çalışmaları yeterli görmüyoruz. Hep en iyiyi arayış içindeyiz" diye konuştu.

Türkiye'nin yaşlı insanların tecrübelerinden daha fazla yararlanması gerektiğini savunan Ramazanoğlu, şunları kaydetti:

"Bu hayat birikiminin gençlerle buluşması, hayatın içinde ve işlerliğinin olması gerekiyor. İnşallah bundan sonraki projelerimiz, sizi daha çok hayatın içinde tutmak. Sizlerin tecrübelerini biz gençlere aktarma fırsatını vermek istiyoruz. Sizlerin rahatı, huzuru bizim vazifemiz. Siz mutlu ve huzurlu olacaksınız ki arkamızdaki karlı dağların sağlam olduğunu bilelim. Siz biliyorsunuz ki bu devletin şefkat eli arkamızda, biz de biliyoruz ki sizlerin duaları arkamızda."

Huzurevi sakini, Ahmet Adem de konuşmasında huzurevindeki bakımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, devletin kendilerine verdiği değer ve alicenaplığının Türkiye'nin kalbinin büyüklüğünü anlatan bir hazine olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Aydın Söke Atça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title