Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: "Terörle Mücadelemiz, İçeride ve Dışarıda...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Devlet olarak terörle mücadelemiz, içeride ve dışarıda devam edecektir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Devlet olarak terörle mücadelemiz, içeride ve dışarıda devam edecektir. Nereye saklanırlarsa saklansınlar mücadelemiz sürecek. Kimin arkasına saklanırlarsa saklansınlar güçlü bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Bingöl'e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Bingöl Valiliğinde Vali Köşger ile bir süre görüşen Bakan Kaya, daha sonra TEOG ve YGS sınavlarında başarılı olan öğrencilerle bir araya geldi.

Kent merkezindeki esnaflara da uğrayan Bakan Kaya, vatandaşlarla da sohbet etti. Yaşlı bir kadınla da Kürtçe konuşan Bakan Kaya, Bingöl kadayıfını da tattı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Muhammed Koşan ile Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın ailelerini de ziyaret eden Bakan Kaya, devlet olarak şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı. Şehit Karaman'ın eşi Serap ile de yakından ilgilenen Kaya, şehidin oğlu Kadir'i kucağına alarak uzun süre sevdi.

"Terörle mücadele sürecek"

Şehit ailelerini ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Kaya, "Bölgede yürütülen operasyonlar sırasında Mehmetçiklerimiz maalesef şehit düştü. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Her zaman şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. Emanet olarak gördüğümüz sahip çıktığımız şehitlerinizin evlatları bizim evlatlarımızdır. Muş ve Bingöl'deki şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Onların bu duruşları bizim için gurur vesilesidir. Şehit ailelerimizin bu duruşu bizim için çok önemli" dedi.

Terörle mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Kaya, "İnşallah devlet olarak terörle mücadelemiz, içerde ve dışarda devam edecektir. Nereye saklanırlarsa saklansınlar mücadelemiz sürecek. Kimin arkasına saklanırlarsa saklansınlar güçlü bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Şehitlerimize tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerine giden Kaya, buradaki çocuklarla bir araya geldi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Betül Sayan Kaya Ak Parti Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title