Haberler

Aile Mutluluk Kaynağı

Oyuncu Emre Kınay ile Mutlu Bir Evlilik Yapan Emine Ün Ailenin Kendisi İçin Vazgeçilmez Olduğunu Söyledi

OYUNCU EMRE KINAY İLE MUTLU BİR EVLİLİK YAPAN EMİNE ÜN AİLENİN KENDİSİ İÇİN VAZGEÇİLMEZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Emre Kınay çifti, dekorasyon tasarım mağazaları "Kınay Perde"yi önceki gün yakın dostlarının katıldığı bir kokteylle açtı. Mağazayı eşi, eski manken Emine Kınay'ın işleteceğini söyleyen ünlü oyuncu Emre Kınay, "Ben de boş zamanlarımda fırsat buldukça burada eşimi yalnız bırakmayacağım" dedi. Perde işi ile uğraşan bir arkadaşlarının teklifi üzerine mağaza açtıklarını ifade eden Emine (Ün) Kınay ise "Zaten Emre ile ben ticaret yapmayı çok istiyorduk. Biz emlak işi olsun istiyorduk ama arkadaşımızdan böyle bir teklif gelince mağaza açmak kısmet oldu" diye konuştu.

'Kızımın bakıcısı benim'

Daha önce anne olmadığı için pişman olduğunu belirten Emine Ün, "Eğer önceden anne olsaydım, kızımla abla-kız gibi arkadaş olurduk. Duru'yla aramızda pırıl pırıl bir sevgi var. Hiçbir zaman Duru için bakıcı tutmayı düşünmedim. Onun her ihtiyacını karşılamak benim asli vazifem. Bundan zevk alıyorum. Ayrıca onun her an yanında olmak istiyorum. Evlendikten sonra ailenin mutluluk ve huzur çatısı olduğunu daha iyi anladım" dedi. Emine Ün eşi Emre'nin duygusal bir baba olduğunu, 9 yaşında babasını kaybettiği için kızına çok düşkün olduğunu söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title