Haberler

Aile Müdürlüğü Şeit Ailelerini Unutmadı

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ve gönül elçisi kadınlar 14 Nisan Şehitler Günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ettiler.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ve gönül elçisi kadınlar 14 Nisan Şehitler Günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ettiler.

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında şehitli ziyaretler ve anmalarla kutlanan Şehitler Günü dolayısıyla Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ve gönül elçisi kadınlar şehit yakınlarını ziyaret ettiler.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, gönül elçisi Ayşe Horasan ve Yasemin Taşköprü, ilk olarak 1993 yılında Artvin'in Köprübaşı mevkiinde teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Secaattin Gülrek'in özel bir hastane de yatmakta olan babası Sadrettin Gülrek ile yanında kalan annesi Sevim Gülrek'i ziyaret etti. Daha sonra İl Müdürü Yıldırım ve beraberinde ki heyet 1993 yılında terör nedeniyle Hakkari Yüksekova'da şehit düşen Jandarma Onbaşı Hakkı Uyar'ın annesi Fatma Okurcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İl Müdürü Murat Yıldırım, "Bakanlığımız kurulduğu zaman Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı kuruldu. Biz çalışmalarımız haricinde şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret ederek onların hal ve hatırlarını sorarak, sorunlarını dinleyerek problemlerin çözümü noktasına çalışmalar yürütüyoruz. Biz şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. 2 yıldan beri de gönül elçilerimiz aracılığıyla ziyaretlerimizi sürdürmüştük. Bizleri kabul ettikleri için ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taşköprü Horasan Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title