Haberler

Aile Hekimleri Eyleme Başlıyor

Aile hekimleri, 27 Kasım’dan itibaren eylem başlatıyor.

Aile hekimleri, 27 Kasım'dan itibaren eylem başlatıyor. Mersin Aile Hekimleri Derneği (MAHDER) Başkanı Dr. Gürbüz Şen, twitter üzerinden 27 Kasım'da yapacakları ilk uyarıyla başlayacakları eylemlerinin 29 Kasım ve 13 Aralık'ta Sağlık bakanlığı önünde devam edeceğini, Mersin'de ise 12 Aralık'ta iş bırakacaklarını bildirdi.

MAHDER Başkanı Şen, yazılı bir açıklama yaparak, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceklere eylemlere ilişkin bilgi verdi. MAHDER'in, hekimlerin meslek ilkeleri, iş güvenceleri, gelecekleri ve hekimlik onuru için üyesi olduğu Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu ile Sağlıklı Aile Hekimliği Platformu'nun ilan edilen eylem ve etkinliklerinin, mücadelelerini ve kazanımlarını büyüteceğine inançlarının tam olduğunu belirten Şen, "Bu nedenle Mersin Aile Hekimleri Derneği olarak daha önceden ilan ettiğimiz iş bırakma takvimimizi tüm aile sağlığı merkezleri çalışanları olarak bir ve bir arada olduğumuzu göstermek için iptal ediyoruz. Biz Mersin Aile Hekimleri Derneği olarak 12 Aralık Cuma günü iş bırakacağız. İlk uyarımızı 27 Kasım 2014 günü twitter eylemi ile başlatacağız. 28 Kasım 2014 günü aile sağlığı merkezlerimizde siyah kurdele takarak çalışacağız. Halkımıza poliklinik esnasında neden nöbet tutamayacağımızı anlatacağız. Tüm taleplerimizi karşılayacak kanun ve yönetmelik değişikliklerinin bizlerle paylaşılarak düzenlenmesi talebiyle 29 Kasım 2014 ve 13 Aralık 2014 günlerinde Sağlık Bakanlığı önünde olacağız ve tek taraflı sözleşmeye hayır diyeceğiz" dedi.

Dr. Şen, tüm meslektaşlarını ve aile sağlığı merkezleri çalışanlarını da Sağlık Bakanlığı önünde olmaya davet etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title