Haberler

Aile Faciasının Altından Tehdit Çıktı

Güncelleme:

Samsun'da annesini tüfekle öldürerek ateşe verdiği evlerinde yanarak can veren genç kadının tehdit edildiği için bunalıma girdiği ortaya çıktı.

Samsun'da Asarcık ilçesinin Gökgöl köyünün Cincioğlu Mahallesi'nde dün akşam saat 18.00 sıralarında annesini tüfekle öldürerek ateşe verdiği evlerinde yanarak can veren genç kadının tehdit edildiği için bunalıma girdiği ortaya çıktı.

ANNEM HASTA DİYE ABLASINI KANDIRDI

Edinilen bilgiye göre, 3 evlilik yapan ve eşinden ayrılıp annesi ile birlikte yaşayan 31 yaşındaki Şehri Bilecen, ablası Elmas Çetin'i annesinin hasta olduğunu söyleyip evlerine çağırdı. Abla Elmas Çetin 3 çocuğunu da yanına alarak aynı köyde oturan annesinin evine gitti.

"ÖNCE BENİ ÖLDÜR"

Burada Şehri Bilecen evin kapısını içeriden kilitleyip evi ateşe verdi ve annesi 62 yaşındaki Şahsenem Bilecen'e intihar edeceğini söyledi. Anne ise kızına engel olmaya çalışıp, "Beni öldürmeden hayatına son veremezsin. Önce beni öldür" dedi.

ALEVLER EVİ SARDI

Annesine av tüfeğiyle ateş açıp sol göğsünden vurarak öldüren Şehri Bilecen, bu sırada evde bulunan ablası ve 3 çocuğunu da dışarı çıkarmak istemedi. Alevler evi sardı. Abla Elmas Çekin evin kapısını kırarak 5, 7 ve 12 yaşındaki çocukları ile dışarı çıkmayı başardı.

YANMIŞ CESEDİ BULUNDU

Elmas Bilecen komşulardan yardım istedi. Eve giren komşular hayatını kaybeden anne Şahsenem Bilecen'i dışarı çıkardı ancak alevler içinde kalan Şehri Bilecen hayatını kaybetti. Asarcık Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Şehri Bilecen'in cesedi yanmış olarak evden çıkartıldı.

KÜLLER ARASINDA AV TÜFEĞİ ARANDI

Anne ve kızının cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehri Bilecen'in cesedi buradan Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sabah yanan eve giden jandarma ekipleri olayda kullanılan av tüfeğini aradı.

1 SAATTE 3 PAKET SİGARA İÇMİŞ

Jandarma ekipleri yaptıkları arama çalışması sonucu tüfeği buldu. Çift kırma av tüfeğinin bir el ateşlendiği tespit edildi. Yangın söndürme çalışmasına katılan komşular ise Şehri Bilecen'in tehdit edildiğini öğrendiklerini, olay akşamı da gelen tehdit telefonlarının ardından bir saat içinde 3 paket sigara tükettiğini söylediler.

DEHŞETİ SON ANDA KURTULAN ABLA ANLATTI

Evden son anda kurtulan abla Elmas Çetin ise jandarmaya yaşadıkları dehşeti anlattı. Kızı tarafından öldürülen anne Şahsenem Bilecen'in 10 çocuğunun bulunduğu ve eşi Reşit Bilecen'in ise 15 yıl önce kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok kapsamlı olarak sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahsenem Asarcık Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title