Haberler

Aibü Rektörlüğü'nden Dinlemeye Tepki

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü, Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantı sırasındaki görüşmelerin sosyal medya aracılığıyla servis edilmesinin ulusal güvenliği yapılan bir saldırı olduğunu belirterek, saldırıyı kınadı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü, Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantı sırasındaki görüşmelerin sosyal medya aracılığıyla servis edilmesinin ulusal güvenliği yapılan bir saldırı olduğunu belirterek, saldırıyı kınadı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü, Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantı sırasındaki görüşmelerin sosyal medya aracılığıyla servis edilmesine tepki gösterdi. AİBÜ Rektörlüğü'nde yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Dışişleri Bakanlığı gibi devletin en hassas güvenlik konularının ele alındığı bir mekanda gerçekleştirilen, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ulusal güvenliği ile dış politakısını ilgilendiren üst düzey ve çok gizli bir toplantının izlenerek, görüşmelerin internet üzerinden sosyal medya aracılığı ile servis edilmesi, ülkemizin ulusal güvenliğine ve bağımsızlığına yapılan açık ve kabul edilemez bir saldırıdır. Devletimizin ve milletimizin güvenliğine yönelik bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin en kısa zamanda tespit edilerek ortaya çıkartılacağı ve hak ettikleri cezalara çarptırılacağına inanıyoruz." - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Dışişleri Bakanlığı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title