Haberler

AİBÜ'nün AB Projesi Başarıyla Tamamlandı

Güncelleme:

Abant İzzet Baysal Üniversitesinin AB projesi kapsamında Estonya, Almanya, Macaristan ve Belçika'ya yapılan ziyaretler başarıyla tamamlandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin (AİBÜ) Avrupa Birliği projesi kapsamında Estonya, Almanya, Macaristan ve Belçika'ya yapılan ziyaretler başarıyla tamamlandı.

2013 yılında Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenmeye değer görülen AİBÜ'nün 'AB Ülkelerinde İş Tabanlı Öğrenmede Eqavet Kalite Güvence Sisteminin İncelenmesi' adlı AB LDV VETPRO projesi kapsamında 15'erli gruplar halinde 60 katılımcı, dört AB ülkesinde birer hafta araştırma ve çalışmalara katıldılar. Estonya, Almanya Augsburg ve Macaristan Budapeşte'nin ardından son grup 15-21 Haziran 2014 tarihleri arasında Belçika Brüksel'e giderek incelemelerde bulundu. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından bilgi ve tecrübelerin paylaşılması ve raporlaştırılması amacıyla Bolu Meslek Yüksek Okulu'nda toplantı yapıldı.

Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Murat Özkan, söz konusu proje hakkında bilgi vererek, "Projenin dört ülke ile bölgemizden 7 yerli, 7 yabancı ortağı bulunmaktadır. Projemizin yurt dışı ayağı başarı ile tamamlanmıştır. Proje kapsamında yurt dışındaki üniversiteler, büyük işletmeler, mesleki eğitim kurumları, sağlık kurumları, ticaret odaları ve yerel yönetimler ziyaret edilmiş ve bilgi alışverişinde bulunulmuştur" açıklamasını yaptı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Macaristan Almanya Estonya Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title