Haberler

Aibü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Abant İzzet Baysal (AİBÜ) Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde mezuniyet töreni düzenledi.

Abant İzzet Baysal (AİBÜ) Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenledi.

Tören, Bordo salondaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Dalar, "Her yıl okulumuzdan binlerce sizin gibi öğrencimiz mezun olmaktadır. Sizlere sunulmuş olan bu imkanı iyi değerlendireceğinizi düşünüyorum. Elde etmiş olduğunuz bilgilerinizle ülkemize, vatanımıza ve devletimize hayırlı hizmetler yapacağınızı ümit ediyorum. Hepinizi sağlık ve esenlikler içerisinde yuvanızdan uğurlarken Bolu'yu unutmamanızı, kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasim Özgür Dönmez ise, "Bilgi, çok zahmetli bir süreçle ediniliyor. Sevgili öğrencilerimiz, gelecekte hayatınızda bir takım engeller olacaktır. Siz bu engelleri tek tek aşacaksınız. Unutmayın, okumadan, çalışmadan, üretmeden, hiçbir şey olmuyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden Begüm Akbaş teşekkür konuşması yaptı. Akbaş, konuşmasında üniversitenin kurucusu olan İzzet Baysal'ı minnetle andıklarını söyleyerek, kendilerini yetiştiren hocalarına ve her zaman destekleyen ailelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla program sona erdi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Dalar Bolu Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title