Haberler

Aibü'den Öğrenci Olaylarına Açıklama Geldi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü’nde (AİBÜ) karşıt görüşlü öğrencilerin taşlı sopalı kavgası sonrasında AİBÜ Rektörlüğü’nden bir açıklama geldi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü'nde (AİBÜ) karşıt görüşlü öğrencilerin taşlı sopalı kavgası sonrasında AİBÜ Rektörlüğü'nden bir açıklama geldi. Açıklamada, "Öğrencilerimizin huzur ve güven içinde eğitimlerini sürdürmeleri için güvenlik birimlerimiz gerekli tedbirleri almış durumdadır" denildi.

Açıklamada, "Abant İzzet Baysal Üniversitesi, kurulduğu günden bugüne, öğrencilerine en iyi eğitim-öğretim ortamını sunmak ve mezuniyet sonrası döneme hazırlamak için büyük bir gayret göstermektedir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bu çerçevede özellikle son dönemde eğitim öğretim ortamlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesinin yanı sıra, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini yapabilmeleri için imkanlar büyük oranda artırılmıştır. Öğrencilerimizden beklentimiz tüm bu imkanlardan en iyi şekilde faydalanmaları ve kendilerini hayata en iyi şekilde hazırlamalarıdır. 5 Mart ve 10 Mart 2014 tarihlerinde üniversitemiz Gölköy kampusunda bazı öğrenciler arasında kesinlikle tasvip etmediğimiz, üzücü olaylar meydana gelmiştir. Konuyla ilgili gerekli inceleme ve soruşturma işlemleri başlatılmıştır. Öğrencilerimizin huzur ve güven içinde eğitimlerini sürdürmeleri için güvenlik birimlerimiz gerekli tedbirleri almış durumdadır. Öğrencilerimiz bilmelidir ki, gerginlik ve kavga ortamlarının hiç kimseye, hiçbir şekilde faydası olmamıştır. Bu noktada, her türlü gerginlik ortamından uzak durulması, tahrik ve kışkırtmalara karşı dikkatli olunması, eğitim-öğretimin huzur ve barış ortamı içerisinde devam etmesi açısından önem taşımaktadır."

Açıklamada, "AİBÜ Rektörlüğü olarak öğrencilerimizin, eğitim-öğretim için bulundukları üniversitemizde, sağduyulu ve sorumluluk bilinciyle hareket ederek fikir ve görüşlerini medeni bir şekilde ifade etmelerini ve şiddet içeren her türlü eylemden uzak durmalarını talep etmekteyiz. Üniversite kampusundaki huzur ve güven ortamını olumsuz yönde etkileyecek her türlü davranışın, ilgili mevzuat çerçevesinde değerlendirilerek gereğinin yapılacağı hususunu bir kez daha hatırlatmak isteriz" denildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title