Haberler

Aibü'de Anıt Logoya Yoğun İlgi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) tarafından üniversite kampüsüne yaptırılan Anıt Logo öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) tarafından üniversite kampüsüne yaptırılan Anıt Logo öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve senato üyelerinin katıldığı törenle açılışı gerçekleştirilen ve üzerinde Türk bayrağı ile üniversite öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ülkelerini temsilen 60 ülke bayrağının yer aldığı Anıt Logo, öğrencilerin anı fotoğrafları çektirebilecekleri bir mekan oldu.

Coşkun, Anıt Logo'nun, öğrencilerin, arkadaşları ve aileleriyle birlikte anı fotoğrafları çekebilmeleri için tasarlandığını ifade ederek, "Anıt Logo, yukarıdan bakıldığında üniversitemizin amblemini yansıtıyor. Amblemdeki yeşil çizgiler basamaklar şeklinde yapıldığı için, arzu eden hocalarımız burada derslerini işleyebilirler. Gece de aydınlatılan Anıt Logo, aynı zamanda öğrencilerimiz için hep birlikte oturup sohbet edebilecekleri bir mekan olarak da hizmet verebilecek." diye konuştu.

Logoda uluslararası öğrencilerin ülkelerinin bayraklarının da bulunduğunu hatırlatan Coşkun, "O öğrencilerimizin ülke bayraklarına da logomuzda yer verelim ki onlar da kendi ülkelerinin bayraklarının yer aldığı fotoğrafları, anıları arasında saklayabilsinler istedik. Anıt Logomuzun, öğrencilerimiz, ziyaretçilerimiz ve öğretim üyelerimiz için güzel bir hizmet vereceğini düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hayri Coşkun Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title