Haberler

Ahu Yağtu Gazetecileri Görünce Poşetlerini Çantasına Tıktı

Güncelleme:

Alışveriş yaparken görüntülenen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu, görüntülendiğini anlayınca elindeki poşetlerini sırt çantasına koydu.

Ahu Yağtu önceki akşam Nişantaşı City’s de oğlu Kemal için alışveriş turundaydı. Yağtu'nun rüküş hali de dikkatlerden kaçmadı.

ELİNE POŞET ALMADI

Bir çocuk ayakkabısı mağazasına girerek kışlık çizme ve botları inceleyen Ahu Yağtu fotoğraflarının çekildiğini görünce eline poşet almak istemedi.

CEM SORULARINA CEVAP VERMEDİ

Çareyi aldığı ürünleri sırt çantasına koymakta bulan Ahu Yağtu, daha sonra mağazadan ayrılarak sırt çantasıyla evinin yolunu tuttu. Yağtu, Cem Yılmaz ile ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktı.



Kaynak: Magazin

Cem Yılmaz Nişantaşı Ahu Yağtu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

RASİM ÖZ:

ya size ne elalemin eski eşinden rahat bırakın insanları

20
1
yanıtYanıtla
yunus emre:

tamamda ne var bunda ? boş haber bunlar

17
1
yanıtYanıtla
lşrfkjhgfuh:

bunu haber le ne alakası var

14
0
yanıtYanıtla
aksu:

bu haberi yapan kimin ne yapıtığı sanane hem bana nede benim zamanımı alıyorsun

12
2
yanıtYanıtla
hahaha:

okuma o zaman madem bu kadar değerli zamanın yorum yazmaya harcamasaydın

yanıt0
yanıt0
derdest:

kadın beleş paranın tadını çıkarıyor 1 sene evli kaldı dünyanın parasını aldı, , adalet yokki cem de safmış tabi

13
0
yanıtYanıtla
Barış TAŞKUN:

ya arkadaş ne biçim zihniyet ya valla o kadar çok boş beyin varki memlekette şaşırıyorum. he sözüm bu haber mi bu ne biçim haber diyen boş kafalara. sanane kardeşim her haberin bir okuyucusu var site haber yayınlamadan önce sana mı soracak beğendin mi diye? onayın olmayan haber yayınlanmasın mı?bu haber beni de cezbetmedi ama illaki beğenen okuyan var allahaşkına biraz beyniniz olsun ya lütfen

4
9
yanıtYanıtla
MIS:

E SİZE NE CEM KİM O KADIN KİM SİZENE YAHU

12
0
yanıtYanıtla
Nühü:

Bu nasıl haber bu nasıl memleket ne olmuşta noolmuş

12
0
yanıtYanıtla
resimdeki göz yaşları:

dert mi size alırsa alsın çok mu önemli. . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title