Haberler

Ahu Tuğba Taburcu Oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta ciğerlerinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Türk Sineması'nın efsane oyuncularından Ahu Tuğba'dan müjdeli haber geldi.

Geçtiğimiz hafta akciğerlerinden rahatsızlanarak İzmir'de hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Ahu Tuğba, taburcu oldu.

"ALLAH'A ŞÜKÜR CİĞERLERİM TEMİZ ÇIKTI"

Yapılan kontroller ve tedavi sonucunda akciğerlerinde ve tüm vücudunda kansere ratlanmadığını söyleyen Tuğba, "Vücudumda komple tarama yapıldı. Allah'a şükür ciğerlerim temiz çıktı. Bir süre Bodrum'da deniz kenarında dinlenip, oksijenin yoğun olduğu yerlerde tedavime devam edeceğim' dedi.

"NEGATİF İNSANLARDAN KAÇACAĞIM"

Bodrum Bitez'de Sunpoint Hotel'de istirahate çekilen Ahu Tuğba'Dr. Murat Karamustafaoğlu, akciğer nakline gerek olmadığını söyledi. Yaşadığım büyük travmalardan kaynaklanmış. Bundan böyle daha stressiz ortamlarda bulunup, negatif insanlardan kaçacağım." dedi.

"HAYRANLARIMDAN AKCİĞERİNİ VERMEK İSTEYEN OLDU"

Sıkıntılı süreçte, kendisine akciğerini vermek isteyen sevenlerinin de olduğunu söyleyen Tuğba, "Seda Sayan, Nazan Şoray aradı, hayranlarım hastaneye hücum etmiş. Ekmek verdiğim insanlar aramadı ama vefalı dostlarım da unutmadı" diyerek, hassasiyeti ve güzel dileklerinden dolayı İbrahim Tatlıses'e de teşekkür etti.Ahu Tuğba son olarak "Ben ölümden korkmuyorum, yalnızca Allah'tan korkarım. Allah'ın dediği olur" diyerek sevinçli haberden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title