Haberler

Ahşap Yapı Cayır Cayır Yandı

Adıyaman Belediyesine ait Sümerpark içerisindeki ahşap binada bulunan restoranda çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Belediyesine ait Sümerpark içerisindeki ahşap binada bulunan restoranda çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Aşağı Karapınar Mahallesi'nde Adıyaman Belediyesi'ne ait Sümerbank Park içerisindeki ahşap binada yangın çıktı. Sabahın erken saatlerinde kafe kapalıyken ektrik kontağından veya atılan bir sigara izmaritinden kaynaklandığı tahmin edilen yangın kısa sürüdü büyüdü. Tek katlı kafe ve restoranın bulunduğu binanın ahşap olması nedeniyle küçük bir ateş kısa sürede alev topuna döndü.

Sümerbank Park'ta görevli Enver Kaya tarafından fark edilen yangın 110 ekiplerine bildirildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelmesine rağmen alevler ahşap binanın tamamını sardı. Metrelerce yükselken alevleri söndürmek hiç de kolay olmadı. Devasa çam ağaçlarının ortasında meydana gelen yangın yürekleri ağızlara getirdi. Yangın, ağaçlardan birkaç tanesini yaksa da diğerlerine sıçramadan söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. İşletme sahibi Zeynal Ekici ise söndürme çalışmalarını büyük üzüntüyle izledi.

Enver Kaya, kendisinin kulübedeyken yangını gördüğünü ve hemen 110'u aradığını belirterek, yangının dışarıdan çıktığını dile getirdi.

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Çelik ise, itfaiyenin zamanında müdahalesine rağmen ahşap olan yapının tamamen alev aldığını ve zararın büyük olduğunu ifade ederek, yangının kesin çıkış sebebinin yapılan kriminal çalışma sonrasında belli olacağını söyledi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Enver Kaya Karapınar Sümerbank Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title