Haberler

Ahmetli'de Hafriyatçılar Bilgilendirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ahmetli’de hafriyat işi yapan firmalarla toplantı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ahmetli'de hafriyat işi yapan firmalarla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda hafriyatçılara Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları konusunda yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nca Ahmetli'de hafriyat işi yapan firmalara yönelik toplantı düzenlendi. Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Hafriyatın büyük bir sorun olduğunu dile getiren Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Manisa sınırları içerisinde çevre kirliliğinin önlenebilmesi ve kaçak hafriyatın dökümünün önlenmesi için hafriyat otomasyon sistemi kuruldu. Bu sistemin verimli çalışabilmesi ve hafriyatçıların dökümleri belediyeden izinli alanlara yapmaları için bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz" dedi.

Toplantıda hafriyatçılara uyulması gereken sorumluluklar ile bu sorumluluklara uyulmadığı takdirde karşılaşılacak cezai yaptırım hakkında da bilgi verildi. Yıldırım amaçlarının hafriyatçıları bilinçlendirmek ve kurulan sisteme entegre etmek olduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmetli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title