Haberler

Ahmet Yaptırmış: "Ülkemizi Ateş Çemberinden AK Parti Çıkarır"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına İspir ve Aşkale ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına İspir ve Aşkale ilçesinde devam etti.

İspir AK Parti İlçe Başkanı ve İspir Belediye Başkanı Osman Çakır ile görüşen Yaptırmış,1 Kasım seçimlerden ümitli olduğunu birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarından önce, İspir'de 30 metrelik bir sağlık ocağında ve 1 doktorla ve 57 bin nüfuslu İspir'e sağlık hizmeti verildiğini hatırlatan Ahmet yaptırmış, Sağlık alanında AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetlerde büyük atılımların gerçekleştiğini söyledi. Hali hazırda İspir'de devasa bir Devlet Hastanesi'nin yapıldığını ve 13 ayrı dalda doktorun bulunduğunu ve İspir halkına sağlık hizmeti verdiğini belirten Yaptırmış, AK Parti iktidarının yapacağı birçok hizmetlerin bulunduğunu kaydetti.

Ahmet Yaptırmış yaptığı gezilerde İspir halkının son 13 yılda AK Parti'yi tercih ettiğini hatırlatarak, 1 Kasım seçimlerinde İspir'deki oy oranının artırılması gerektiğini söyledi. Yaptırmış "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok güzel bir Türkiye olacak. Osmanlı dirilmeye başlıyor. Son 13 yıl içinde hızlı büyüme sürecine giren ülkemizin bu hızını kesmek istiyorlar. Bunu gerçekleştirmek için Terörün arkasına sığınmış ulusal devletler var. Yıllardır terör yöntemini kullanmak suretiyle, Türkiye'mizin bölgedeki liderliğini engellemek istiyorlar. Bunu yaparken etnik kimliklerin bölünmesini sağlamak suretiyle yapıyorlar. Bu güne kadar büyük devletimiz buna izin vermedi, bugünden sonrada izin vermeyecek güçtedir" diye konuştu.

İspir Belediye Başkanı Osman Çakır ile birlikte ilçede yeni yapılan bir parkı da gezen Yaptırmış, Belediyenin yaptığı hizmetlerin yüksek kalitede olduğunu belirterek, "İspirli vatandaşımız hizmetlerin en güzeline layık, özellikle sokak çalışmaları ve evlere yapılan cepheler gerçekten modern bir görünüm kazandırmış" diye konuştu

İspir Dörtyol dinlenme tesisinde esnafı ziyaret edip sıkıntılarını dinleyen Yaptırmış vatandaşların istek ve temennilerin dinlerken, vatandaşların içme suyu ve yol sıkıntısına çözüm isteklerinin çözülmesi için ilgili kurumlarla görüşme gerçekleştirdi.

İspir gezisi dönüşü Aşkale'nin Merdiven, Abdalcık ve Karabulut köylerini ziyaret eden Yaptırmış köylülerle bir araya gelip sohbet edip isteklerini dinledi.

AŞKALELİ ALT GEÇİT ISLAHI İSTEDİ

İspir gezisi dönüşünde Aşkale ilçesinde vatandaşların isteklerin dinleyen Ahmet Yaptırmış'a AK Parti 22. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut'ta eşlik etti.

Aşkale'nin Ana yolda bulunan köprü alt geçişte yağmurun etkisiyle çamur olduğu gerekçesiyle kullanılamadığını dolayısıyla ana yolun kullandığını bununda yolu kullanan öğrenciler için büyük tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar alt geçidin yeniden düzenlenmesini istediler. Vatandaşın isteğini dinleyen Yaptırmış, söz konusu köprü alt geçidine gerekli düzenlemenin yapılması için ilgili kurumlarla görüşme yaparak sorunun çözüme kavuşturulması sözünü verdi.

Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkez Müdürlüğünü de ziyaret eden Yaptırmış, çalışanlarla birlikte yemek yedi. Kurumun Avrupa standartlarına göre yapılmış bir kurum olduğunu belirten Yaptırmış, kuruma personel alımında öncelik Aşkale halkının olacağının müjdesini verdi. Aşkale pazarını ziyaret eden Yaptırmış, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek AK Parti 22. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut'unda kendisine destek için geldiğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Ak Parti Aşkale İspir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title