Haberler

Ahmet Yaptırmış: "Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Çat ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Çat ilçesinde devam etti.

Çat'ın Yavi mahallesinde 33 kişinin şehit edildiği terör katliamının 23. yıldönümü nedeniyle yapılan törene katılan Ahmet Yaptırmış, şehitliği ziyaret edip dua ederek şehit yakınlarının evlerini ziyaret etti. Terör ve bölücülerin devlete ve millete büyük acılar yaşattığını belirten Yaptırmış, "23 yıl önce eli kanlı terör örgütünün saldırısı ile 33 şehidimizi rahmetle anıyorum. 1995 yılında katillerin hunharca saldırıları Yavi beldemiz ile tüm ülkemizi büyük acıya sevk etmişti. Bu büyük acıyı hala yüreğimizde hissediyoruz. Bugün aynı eli kanlı katiller ülkemizi yine eski karanlık günlerine döndürmek için iç ve dış hainlerle birlikte hareket ediyorlar. Biz Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarımız ve milletimiz ilelebet yaşayacaktır" şeklinde konuştu.

Çat'a bağlı mahallelerde seçim gezisine devam eden Ahmet Yaptırmış, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet edip istek ve temennilerini dinledi. Yaptırmış, Mahallelerde vatandaşların elektrik yol su sorunlarının bulunduğunu ve bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını isteklerini cevaplamak için ilgili kurumları arayıp halkı bilgilendirdi. Gezisinde 1 Kasım seçimlerinin öneminde değinen Ahmet Yaptırmış,Türk siyasi tarihinde koalisyon hükümetlerinin ülkeye hiçbir kazanımının olmadığını, bu vesile ile tek parti iktidarlarının her zaman başarı grafiği yakaladığını hatırlattı. Koalisyonun hükümetinin devlete ve millete büyük zarar verdiğini dile getiren Yaptırmış, "Bu açıdan 1 Kasım seçimleri önem arzetmektedir. İnşallah halkımızın tercihiyle AK Partimiz yine tek başına iktidar olarak halkına hizmet etmeye devam edecektir" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Ak Parti Erzurum Çat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title